In jocul vietii ne uitam adeseori la talentele celorlalti cu admiratie sau invidie dorind sa avem si noi ceva unic si altfel in valsul cu lumea, parerea lor si aplauzele aducandu-ne satisfactie, agitatie, euforie dar nu si implinire. Ce parte din noi isi doreste acest lucru? E o chemare vie in triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da ….. sau doar o dorinta mica, pitica de a straluci in concursuri, la mese fastuoase, in micile clipoceli ale unor evenimente fara impact, pe facebook sau la congrese?

Trinitatea inferioara formata din minte-inima-corp poate creste talente nesecoliste, nemileniste care nu muta cu nimic umanitatea mai departe dar care pot aduce niscava bani, prestigiu si poate cateva coronite hranind egou-ul si atat. Ex: sa vorbesti frumos fara a spune nimic sau sa scrii fara sa atingi sufletele oamenilor sau sa canti fara sa transformi pentru bani si alte avantaje sau sa faci hainute doar pentru a-i amagi pe cei atinsi prea mult de masca etc. Aici in acest joc al dualitatii talentul poate imbolnavi, indeparta chiar rupe Omul cu O mare din viul divin. De ce? Pentru ca prin identificare, atasament, aplauze, orgoliul creste si chipul christic se stinge pe langa talent venind si meschinaria-agresivitatea-lipsa de integritate sau mitomania-histrionismul-megalomania sau nelinistea-furia-sindromul le stiu eu pe toate sau nerabdarea-mania-dispretul.Le recunoasteti?

Doar fortele treimice luminatoare pot da nastere la mari binecuvantari ceresti, haruri ce duc omul si intregul vals al acestei umanitati pe acel varf de munte unde soarele hristic ne imbratiseaza.

Darurile sunt grairi divine coborate in cupa Unimii deschizand cu aripile iubirii, smereniei, intelepciunii, portile Imparatiei.

Nu cereti stralucire efemera ci frumuseti ceresti pentru noi toti in Impreuna-Una!

Multi dintre voi perseverati intr-un domeniu, va preocupati sa cititi, participati la multe training-uri, platiti MBA-uri, investiti in informatii. V-ati gandit insa ca marile daruri cresc udate doar de virtuti? sau ca adevarata cunoastere e doar in bibliotecile ceresti?sau ca marile flow-uri sunt curgeri divine?! sau ca exista o sala a creatilor pe care o pot deschide doar sufletele curate?sau ca darurile sunt slefuite in multe vieti?sau ca toti avem un dar sau mai multe insa doar prin smerenie, iubire, recunoastere de Sine le putem simti stralucirea in noi?

Opriti-va din goana dupa a bifa sau a epata sau a ului pe cei de langa voi cu o varba fara duh copiata de pe undeva…Lasati graiul divin sa se auda in interiorul vostru insa pentru aceasta tacerea-postul-rugaciunea sau armonia-iubirea-pacea sau bucuria-caldura-intelepciunea sau initierile si calatoriile cu talc va pot ajuta sa treceti dincolo de constiinta formei mutandu-va in frecventa darurilor simtind chipul christic stralucind.

Haideti sa ne intrebam …ce daruri e de dorit sa mosim in Impreuna-Una pentru Umanitate?

In bucuria dezvelirii va invit sa pasim in toate triunghiurile luminatoare la care am fost conectati acum sau altadata unindu-ne palmele si multumind. Prin versul recunostiintei, frumusetii, pacii, daruri mari vor glasui facand cunoscuta Patria Cereasca.

Pentru cei care vor sa creasca daruri nu talente, activati in voi roata cresterii in unime trecand prin fiecare sfera cu multa bucurie, smerenie, discernamant.

In centrul vostru, acolo in miez, reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea-desincronizarea, reconetarea, limpezirea si purificarea, intelepciunea vor fi surori si Una, hranind prin dar pe Tot si Toate.

Va invit sa mosim impreuna Daruri pentru Tara, Planeta, Univers pentru Noi in Impreuna-Una.

……

Temele abordate vor fi: cum ne alegem corpul, talente/daruri, viata dintre vieti, reamintiri si scoala darurilor, firul aurit, treimile cuvantoare, cum crestem un dar, roata cresterii in Unime, scrisul conectiv si triunghiurile Unimii, cand se activeaza darurile si cum putem vedea acest lucru in mandalele numerologice, furtul de daruri, cum dezleg un dar, initieri in triunghiuri, copiii Unimii, Marea Trecere si Darurile ei, prima litera a prenumelui si darurile voastre, dorintele si dorurile, transformarea-transmutarea-transfigurarea, darurile Unimii, calatorii cu talc si daruri, cum crestem darurile dupa initieri, flow-ul.

Unde va fi acest atelier?
Pe strada Ronda nr 8 bis, pe cladire scrie Omniconvert
Cat costa? 30 ron
La ce ora incepe? La 18 30

Iubire, bucurie, flow!!!