Atunci cand ai coborat in reteaua acestei planete, in geometriile sufletului tau se afla un manual cosmic,  un indrumator pentru viata aceasta dar si o harta energetica cu acele borne de sens unde esti chemat sa te intalnesti cu familia ta de lumina dar si cu alte familii pentru ati reinnoi Contractul spiritual, pentru a primi unitati de Sens pentru a face lucrari de lumina in reteaua planetara, pentru a-ti reaminti Cine esti si a da voie energiei lui Impreuna suntem Una sa glasuiasca.

Scoala cosmica de la Bozioru ne invita sa ne rasfoim manualele-indrumator si sa dam voie geometriei sacre sa faca cunoscute Cerurile Interioare.

Aici in acest loc dintru Inceput se intalnesc 12 civilizatii care nu au pierit ci doar au trecut pe aici, adaugand versului locului, Bucurie, Frumusete, Putere si tot aici 12 famiilii de lumina ne dau mana insotind Zborul, revaland Viul Vietii.

Sub bagheta Shambalei, pe 22 iunie 2013,  scoala initiatica de la Bozioru s-a activat complet si odata cu ea, fiecare din noi si-a adaugat o haina spirituala, o bucurie si un dar cu care mergem mai departe in triunghiurile Ramaniei dar si in triunghiurile acestei planete.

Ca fiice ale lui Ra ne revine misiunea de a activa Spirala Divinului Feminin in reteaua Noului pamant si de a marturisi astfel in Unime, Trinitatea care suntem,  Sfera care Suntem, Bucuria.

Pentru cei care ne-au insotit in aceasta calatorie de suflet si zbor, un buchet de intrebari se despleteste pe pielea sufletului vostru:

Ce unitati de sens s-au activat?

Ce va cheama in Acum?

Ce daruri au venit catre voi?

Ce triunghiuri va vorbesc in clarul sufletului?

Care este lucrarea voastra la Centru?