M-am intrebat de ce unii oameni fac pasi mici in schimbare, altii au mersul uriasului iar altii topaie unind departarile. Dincolo de a putea care a fost daltuit de Univers in noi si care nu are limite, a vrea e de dorit sa fie sculptat in zorii cunoasterii-detasarii-iubirii.

Nu porniti cererile catre univers incotosmanati in suparari, lamentari, ganduri negative. Cum credeti ca va ajunge scrisoarea voastra la destinatie daca din start ati pus in plic un milion de virusi? Ce va  intelege MOSUL?

In viul clipei deschizand POARTA RECUNOSTIINTEI, uniti mintea cu sufletul si apoi curgeti. Nu macinati ceea ce v-a spus mintea ci lasati-va fluviului divin. Posibil ca dorinta care va chinuie cel mai mult sa dispara si in locul ei un dor frumos sa va umple TEMPLUL SCHIMBARII.

Marile chemari si minunatele materializari apar in triunghiuri de lumina descrise de liniste-detasare-impacare sau bucurie-generozitate-drag sau frumusete-incantare-asezare sau intuitie-deschidere-recunostiinta sau contemplatie-sens-bucurie sau meditatie-asezare-materializare.