presupune alinierea mintii, inimii, sufletului si spiritului la vointa divina. Nimic fara ceruri. Ea este o dezlegare, un acordaj, o atingere de sens. Un pas facem noi, restul ingerasii nostri. Insa nu putem doar noi, fara ajutor sa integram pe toate palierele vietii si devenirii noastre, informatia si energia de care avem nevoie ca sa crestem.
Ganditi-va ca apostoliii au stau in campurile Mantuitorului, 3 ani si unul dintre ei, Iuda nu a reusit sa se schimbe, adica sa sa se indumnezeiasca. Nu a putut depasi datorita orgoliului, programul sau. Dar oare a cerut ajutor de la cel ce l-ar fi putut salva?

In arhiva personala, avem TOT insa aceste potente trebuie trezite. Faptele bune, smerenia, bucuria de a te cunoaste, credintele trezitoare, sacralizarea vietii, conectarea, rugaciunea, postul, initierile trezesc in noi, daruri care ne ajuta sa facem trecerea de la persoana (purtatoare de masca) la OM.

Campul sinaptic al Noului Pamant ne trimite impulsul schimbarii. La nivel de spirit si suflet, noi toti il simtim insa imai departe acest mesaj se intalneste uneori cu lasa-ma sa te las, credintele noastre limitative, nimicurile, confortul, indepartarea, automatismele de gandire si actiune, orgoliul, neiubirea, neiertarea s.a. Burlanul divin nefiind curatat, acest impuls nu poate fi urmat. Insa el revine si continua sa bata la usa trezirii noastre clipa de clipa.

Cei care mentin frecventa, iubirii, iertarii, intoarcerii ACASA simt ca traiesc pe doua pamanturi, vechiul si noul, prefacerea fiind necesara, dorita, esentiala. Toate aspectele fiintarii noastre modeleaza si pregatesc trecerile noastre prin porti pentru a ne intregi in lumina NOULUI PAMANT. Nu mai asteptati, faptuiti. Rugati-va ingerii sa va inspire fiecare pas si mergeti in ritmul cel nou. Timpul care este o spirala ne indeamna si el catre alte teritorii ale intelegerii si integrarii. Ascultati-l si nu uitati: La intalnirea orizontalei umane perfectibile ( adica a ceea ce facem in mod obisnuit) cu verticala divina ( sacralizarea a ceea ce facem si tot ceea ce suntem ) se afla prezentul continuu care contine MARELE SENS. Fiecare cruce pe care o aducem in viata voastra constient contine germenii transformartii. Unesc TATA cerul si pamantul in SFANT NUMELE TAU. Si in acest nume doar in acest nume vine SCHIMBAREA.