care imbratiseaza crucea cosmica in triunghiul care exprima TRINITATEA dar care descrie in trepte si nevoile noastre si care face parte dintr-un cerc eliberator armonizator, intregitor.
Ea insaileaza reamintirea, flow-ul, marea cunoastere, iubirea, capacitatea de a integra, transformarea in textura vietii noastre pe toate palierele, eliberand tot ce este in exces sau in deficit, tot ceea ce contine contradictii, conflicte si disarmonii, generand astfel alinieri. Schimbarea prinde in jocul ei toate liniile de expresie ale orizontalei perfectibile si ale verticalei divine trezind chipul christic in cocreator. Schimbarea ne conecteaza la frecventa om, aducand continut in cercul descris si de alegerile noastre.

Toti suntem sub zodia schimbarii si toti pe spirala de lumina ne apropiem de punctul zero cel al intalnirii cu UNUL in TOT. Izvorul treziei este schimbarea. Nimeni nu poate scapa de ea pentru ca ceea ce ne hraneste in spatiile spiritului, este transformarea.

Pentru a inchide cercul karmic in care ne zbatem, e de dorit sa lasam spirala de lumina sa lucreze in noi. Viata insasi in organicitatea si prezenta ei ne ajuta sa renuntam, sa meditam asupra spuselor si faptelor noastre, sa simplificam, sa asezam, sa fim. Acest proces este insotit de tipete, premii, avant, descoperire, salt si daca este mentinut el este completat de sentimentul de acasa, firesc, liniste, regasire, unul.

Schimbarea nu pedepseste cum gresit au prezentat unii aceasta intalnire cu spirala de lumina. E pentru inceput ca spirtul, inteapa un pic insa dezinfecteaza locul si cicatrizeaza. Si daca locul a fost curatat bine, ea vine apoi cu un pansament si chiar cu o muzica placuta care ne ajuta sa pasim, sa dansam si chiar sa zburam.

Toata calatoria nostra este un lant de spirale de lumina in care intram pentru a ne purifica si ridica atentia catre SENSUL PUR. Landu-ne purtati de aceste fire de intelegere, putem sa atingem maximul nostru si sa-l mentinem, traind asftel nu doar punctul nostru de vedere si toata universalitatea nostra.

Atunci cand refuzam sa luam note mari la restante si la examenele pe care le avem de dat in ACUM pentru a iesi din legea karmei, apare disconfortul, durerea sau chiar boala. Cateva intrebari bine puse la radacina problemei ne pot muta din nou pe spirala.

NOUL PAMANT accelereaza invatarea pentru a ne gazdui in niste teritorii ale armoniei, iubirii, intelepciunii, pacii pe care le-am cunoscut candva, le-am pierdut si acum le regasim. In acest context spirala de lumina devine maestrul dupa care alergam sau pe care il negam totusi singurul care ne poate inspira calatoria spre ACASA.

Pentru cei care nu stiu sa se conecteze la drumul divin cateva expresii care vin din centrul nostru ne pot duce acolo unde e de dorit sa fim.

Aici sunt TATA, cu tine in UNUL care este TOT!!!!

Ma unesc cu TOTUL in SFANT NUMELE TAU!!!!

Eu sunt cu VOIA DOMNULUI cel ce SUNT!!!

Recunosc si ma unesc cu FAMILIA MEA in numele TAU!!!!

Fie ca azi sa fim UNUL si in UNUL sa fim TOT!!!

Gratia sa fie cu NOI in UNUL!!!!

Camelia Radu