Daca aveti intentii multe insa nici una nu se materializeaza verificati daca rezervorul interior este plin cu acest combustibil divin numit lumina.

Atunci cand dorul tasneste dintr-un triunghi limitativ el nu are putere sa genereze realitate de aceea va invit sa verificati teritoriile din care vin chemarile si daca va anima acel ceva si vreti sa mergeti dupa el, curatati drumul.

Incepeti prin a vedea care sunt triunghiurile care sustin sau mananca din lumina de care aveti nevoie pentru a materializa schimbarea.

Ex: simtiti ca este timpul sa dati drumul unei scoli initiatice

Un astfel de proiect poate fi rasfoit in urmatoarele triunghiuri: Recunoastere de Sine-Oameni-Daruri, Evolutie Spirituala-Iubire-Impreuna suntem Una, Intelepciune-Pace-Armonie etc.

Meditati in aceaste triunghiuri lasand imaginile, visele, mesajele, intuitiile, articolele conective care vin catre voi sa va arate noul drum.

Si daca v-ati amintit de anumite greseli pe care le-ati facut candva, intrati in triunghiul iertarii si echilibrati balanta cosmica.

Lucrati in Centrul vostru fara a va rastigni sau a pune etichete nepotrivite pe anumite persoane care va apar pe pelicula constientului.

Imbratisati trecutul, eliberati prezentul.

In felul acesta lumina creste si pe razele ei Schimbarea care Sunteti, straluceste.