Sursa oricarui atac energetic este in noi de aceea va rog sa cautati radacina lui in interior  lasand deoparte numele celui care l-a initiat. El este doar un potentator in Unime, un indrumator deghizat, un prieten ascuns.

Atunci cand capacul care sunteti este invadat de Ceata si insasi Rodirea lui este amenintata, apare un astfel de curatator, de limpezitor de Ceruri, de dezlegator de Sens.

Si e adevarat ca dispare confortul si totul se clatina insa in Rasaritul de Aripi care se desface in Interiorul Vostru un Om Nou apare.

Poate ca nu este usoara Trecerea insa ea trebuie facuta spaland paradigmele, obiceiurile de gandire, emotiile, obiectivele, Totul.

E o curatenie necesara pentru ca Primavara care sunteti sa irumpa.

Si nu va opuneti cautand sa va agatati de ceea ce a fost pentru ca acel a fost nu se va mai intoarce. E o pregatire pentru un nou drum care se face poate cu durere insa este spre Binele vostru Cel Mai Inalt. Uneori atacurile sunt niste dirijori abili care printre sabii ne arata instrumentul potrivit dar si partitura care ni se potriveste in marea orchestra.

Cautati talcul unui atac si fiinta voastra se va lumina!!!

Din ochiul nedeschis, Centrul va priveste!!!