Boala sufleteasca ca se numeste sfasiere sau impietrire si cea trupeasca ca poarta numele de covid sau cancer sau paralizie este o iesire din Centru, o plecare din Dumnezeu, o tema de viata nefacuta in ragazul de timp dat, un semnal de alarma, o binecuvantare deghizata, o intoarcere pe Cale.

De multe ori oamenii se concentreaza pe lupta cu boala sau pe revolta pe Dumnezeu si viata neintelegand ca exita un talc, un rost, o intelepciune ce bate la usa prin intermediul acelei provocari. Sunt boli prestabilite care au fost stipulate in contractul nostru spiritual ca o forma de plata pentru teme de viata ce nu au fost facute ( si aici vedeti cancere care apar la copiii la varste mici, 3, 5, 7 ani, spre exemplu leucemia apare la fostii razboinici care ai semanat sange si care platesc cu sange faptele lor din alte vieti). Imi amintesc de o fetita de 6 ani care a ajuns la mine cu cancer la stomac ultimul stadiu. Prima intrebare pe care i-am pus-o mamei a fost daca si-a dorit acest copil?!!! Mi-a raspuns cu lacrimi in ochi ca nu si-a dorit-o si ca s-a dus chiar la doua spitale sa o dea afara insa nu a reusit….Acum imi parea rau insa stiti cum este cu nemultumitul caruia i se ia darul. Cert este ca am lucrat cu aceasta fetita care era foarte trista, stinsa cu toate felinarele plecate si care venise la mine dupa mai multe runde de citostatice. Imi era foarte draga si cand o vedeam ca i se aprinde bucuria in ochi parca toata ziua radia. Dupa 5 sedinte de terapie reiki, am vazut ingerul mortii langa ea: Inalt, frumos, imbracand-o cu aripile lui de lumina. M-am plecat in fata mesajului si tot ce i-am mai putut spune mamei a fost sa o lase se se bucure de aceste ultime clipe, sa se joace cu fratii ei, sa zburde, sa imbratise copaci, sa stea pe iarba sa vorbeasca cu Soarele. Insa mama s-a incrancenat sa o mai duca inca o data la citostatice asa ca a murit in spital, intr-o alta tara, fara parinti langa ea si fara nimeni drag, trista, uitata, chinuita de medicia alopata. In cazul ei vorbim despre o boala prestabilita datorata karmei personale precum si karmei de neam. In viata dintre vieti s-a facut un contract intre ea si actualii ei parinti prin care acest spirit a preluat mai multe neinvatate, corijente, repetentii platindu-le prin acest cancer la stomac care se traduce astfel, incapacitatea de a digera talcurile vietii, la nivel de neam dar si pentru ea ca spirit pentru alte vieti. Stiu ca va ganditi ca era doar un copil…Era un spirit in primul rand ….si de multe ori ne stipulam boli grave se sus pentru a accelera plata unor neinvatate ce vin din mai multe vieti. In propriul meu contract am stipulat mai multe boli pana la 22 de ani astfel ca m-am intalnit cu Trecerea de mai multe ori.

Bolile pot fi facute si din ignoranta adica din necunoasterea si netrairea legilor divine la nivel de gand, emotie, fapta. Un cules de roade amare am putea spune datorate faptului ca am plantat egoisme-suparari-furii sau neacceptare-suparare-refuz sau neiubire-neacceptare-neiertare.

Nu exista un Dumnezeu punitiv, dur, strict ci doar legi divine care incalcate produc boli.

In general oamenii cu boli cauta sa rezolve consecinta….rapid si cu multi bani neuitandu-se la cauza. Si fara schimbare vie autentica, fara transformarea care sa inceapa cu corpul cauzal( idei inaltatoare) budhic( sentimente inaltatoare) atmic( fapte inaltatoare), boala se intoarce in viata aceasta sau in viata viitoare. Este doar o amanare amortindu-ti constiinta cu medicamente si bagand sub pres cauza pentru care ai cules acea boala.

Schimbarea incepe din verticala ta nu din schimbarea sotului sau a job-ului si presusune multa constientizare in lumina constiintei adica in bratele lui Dumnezeu. Constientizarea, acceptarea, integrarea insotita de invatare divina,de continuarea drumului, de o crestere frumoasa genereaza transformare, transmutare, transfigurare. Asa capatam chip christic chiar daca plecam Dincolo sau ramanem aici. Important este sa fii constientizat si sa fii lucrat cu cauza care se afla in spatele unui arest de vointa sau in spatele unui cancer.

Cei mai multi oameni vor sa cumpere vindecarea fara schimbare si este trist ca nu vor sa faca acest efort de a se cunoaste si singuri de a se autovindeca, recunoascand in ei, maestrul, vindecatorul, medicul.

Imi amintesc ca am facut o meningita la 22 de ani( una din multele mele intalniri cu boala). E adevarat ca mi-am stabilit mai multe praguri de sus si pana in 22 de ani pentru a achita din karma personala si de neam cat mai mult. Era vineri si stiam ca nici un medic nu mai poate face nimic asa ca m-am apucat sa ma rog cu lacrimi si fierbinteala 3 zile si 3 nopti. Duminica, in tainica regasire am simtit ca entitatea din spatele bolii pleaca, obrajii sanatosi au revenit, chipul a inceput sa radieze. Diagnosticul a sosit luni insa pacientul era eliberat, transformat, activat pe Cale.

A fost si ultima mea intalnire cu un prag puternic si aceasta rapire in Gratie mi-a activat cunoasteri, daruri, intelegeri din alte vieti care au venit cu multa bucurie pentru a ma insoti pe cale. Cumva cand m-am trezit am stiut ce voi face in viata, care imi este misiunea, rostul, povestea.

As putea spune ca daca nu m-as fi intalnit cu toate bolilele mele si nu putine pana in 22 de ani, nu mi-as fi gasit Drumul. Boala este un maestru deghizat, un sustinator pe Cale, o bagheta magica, un reglator karmic, un accelerator, un activator al unor potentialitati nebanuite. De ce sa le lasam sa moara in cutia de medicamente?