M-am asezat pe cerc privind- o pe SarRa nu ca o mama ci ca o sora. Era pe inserat in Templul nostru si florile lasau un miros minunat adancind Intalnirea.

SarRa a scos Perlele, Bratarile cu Flori, Inscrisurile si le-a dat fiecaruia fara Grai plutind in ochiul interior ca o petala.

Sa le duceti mai departe a spus. Sa fiti unite si sa va intoarceti cu totii-Acasa. Noul Cer saluta Noul Pamant. Voi Fiicelor sunteti Veghetoarele, Preotesele, insasi Glasul. Priviti ….Imparatia se salasuieste in Noi.

Apoi ne-a aratat Noul Pamant si cele trei bratari de lumina care il inconjurau, una roz-mov, una alba si una aurie.

Divinul feminin saluta Noul Pamant. Impreuna suntem Una.

Ne-a dus apoi  pe fiecare la centru si ne-a dat cate ceva special activand in ochiul ceresc, Raza. Sa duceti pe toata planeta, darul vostru. Lasati-l in Iubire.

In roua treziei, darurile atingeau Noul Pamant, coborand Ierusalimul in ploaie de lumina. Aproape atat de aproape.

Rand pe rand am privit Noul pamant l-am rotit spre reamintire apoi am pasit contempland hartile ceresti in glas bland si floral care imi dezvelea Initierea. Fiecare stia pe unde pasii ceresti o vor duce pastrand legatura cu Centrul, intalnindu-se cu Maria Magdalena, el si SarRa in Templul Interior.

Acum sunteti Preotesele Unimii. Prin voi Imparatia radiaza. Dati-i glas in sufletul tuturor.

Apoi Sarra ne-a dus la cristalele arhivari si fiecare a putut sa patrunda in ale sale inscrisuri. Tineam un cristal auriu si ma simteam dilatata de atata Maretie, Bucurie si Viata.

Atata rodire am spus si deodata am vazut cum inscrisurile devin copacul Binelui si al Raului, copacul Recunoasterii de sine, copacul Vietii.

SarRa s-a intors si in dezvelire a mai spus.

Arhivele va vor sustine in tot ceea ce veti face. Accesati codurile. Imparatia este Aici si Noi-Una.

Fiicele glasuiesc!

Apoi cercurile Noului Pamant s-au impletit , Cerul s-a Unit cu el si in Rodire o Sfera frumoasa Diamantina a stralucit atingand Universul cu multa Bucurie, Frumusete, Talc.