In linistea sanctuarelor, am inteles: ISUS a fost si aici deschizand o poarta de lumina. Cupa SFANTULUI GRAAL ma intampina, dezvaluindu-mi rostul acestui templu initiatic:de trezie, unire si inaltare. SARMISEGETUSA e vie si cheama in inima ei, pe luminatorii care pot ajuta Dacia sa se reveleze intregii lumi, asa cum ea a fost si incepe sa fie.

Cristalul care vorbeste din strafundurile cetatii, anunta o noua lume, a iubirii, interconectarii si cunoasterii in care sufletele noastre se vor contopi in UNUL. Spirala de lumina te acordeaza la cea De-a Doua Venire a lui HRISTOS care este AICI si ACUM si tot ea reveleaza minunea locului care irumpe in fiecare suflet prezent, transformandu-ne chipurile si pasii.

Dacii, initiatii acestor taramuri, traiesc in fiecare dintre noi. Memoria si tezaurul DACIEI nu s-au pierdut, el este stocat in cristalele din cetatile geto-dace si muntii nostri. In templul lui ZAMOLXE, acordajele sunt innoite si daruri inca necunoscute ne sunt oferite. De aici a pornit umanitatea si AICI se va intoarce pentru A FI.

IN irizatiile albastru-mov-alb ale cristalului principal care protejeaza cetatea, am inteles ca tainele ne sunt deschise pentru a ne ridica la vibratia DACIEI SACRE care fiinteaza intr-o alta dimensiune acolo unde vom fi cat de curand.

Chemarea locului mi-a asezat in suflet si aceasta felie de sens: SFANTUL GRAAL uneste nu doar spirite ci si locuri iar lumina lui deschide portile NOULUI PAMANT aici in DACIA.

Oare intelegem ca MARELE DAR al acestor vremuri se afla AICI, in aceste taramuri?

Las acest mesaj sa va mangaie cautarile …
Fie ca IMPREUNA sa fim UNUL!!!