Am pasit in Sardinia( energia fiicei)dupa ce am salutat Emiratele Arabe( energia tatalui) si Spania( energia mamei). Asa am inchis primul triunghi al verii cu un loc plin de flori, cu stanci care au chipuri bine definite, cu golfuri jucause care te cheama sa te imbraci un ape albastre radiante, pictandu-ti interiorul cu frumusetea lor.

Marturisesc ca am fost impresionata de dealurile-triunghiuri pe care stau cocotate stanci cu trasaturi vorbitoare sau casute delicate precum si de tot rosiaticul care ti se varsa in suflet invitandu-te sa te intrebi: Ce ma cheama aici? Ce imi spune acest loc? Care este darul lui? Cum il pot onora? Care este misunea acestui taram pe harta planetei? Care este perluta mea pentru el?

Am intrat in jocul cosmic cu buchetul de raze si cununi onorand fiica numita Sardinia care are o trena plina de frumuseti calduroase, largi, vii. Pasind am simtit energia razboiului apoi focul divin care a curatat totul urmand apoi sa vina dragalaseniile fiicei care au dat un alt chip….Locului.

Privind-o pe Eva, nepotica mea….cum cauta prin tot nisipul……cristalute intrebandu-ma de fiecare data si pe fiecare plaja…Camelia acesta este un cristal?!!!! am simtit cristalele eterice si corpul de cristal al Sardiniei, portocaliu-roz, o imbracaminte blanda-suava ce se activeaza in ochiul trezit in rasarit si in apus, descarcand in Graalul interior o maretia nevazuta. Aici sunt trei porti cosmice prin care Arcturienii, Andromedanii si Azurienii ne graiesc. Nu intamplator in an 5( 2021=5) si intr-un taram al fiicei am fost insotita de 5 copiii din care 3 fetite indragostite de ape, cristale, flori.

Pasind in taramul de cristal, pe spirala ascendenta am simtit sa pun cateva intrebari familiilor de lumina care au activat aici aceste porti:

Care este rolul Sardiniei pe harta spirituala a lumii? Sardinia este plina de daruri spirituale la fel ca si Ramania ( fiice in Unime) ce mosesc pentru planeta, intelegeri, puteri, treceri. Cele trei porti descriu un culoar de lumina, un fel cordon energetic ce permit familiilor de lumina dar si spiritelor calatoare sa se intalneasca aici, sa conlucreze in Unime, sa onoreze Marea Trecere, Finalul De Ciclu, Saltul Galactic. Cele 8 salemuri sau taramuri ale pacii sunt vii prin toti lucratorii Unimii dar si prin protectorii acestor tari deschizand poarta anotimpului christic pe aceasta planeta. Ati trecut prin cele 4 incercari mari din 2020 si pana acum , mai aveti trei insa energia Maicii si a Fiicei va ridica din ce in ce mai multe valuri pentru a vedea anticreatiile, rolul lor potentator in evolutie precum si puterea voastra ce se dezvaluie in Acum. Corpul de cristal al acestor tari accelereaza marea Dezvelire. Cele doua tabere create la nivel de planeta vor simti cat de curand varful triunghiului alegand sa conlucreze cu Unimea sau sa plece din Unime. Timpul divin e Aici.

Ce putem face pentru Planeta?

Sa va rugati, sa lasati prin trena divinului feminin…daruri pentru noi-toti, sa lucrati cu geometria sacra, sa impartasiti. Triunghiul de virtuti sau de lucrari sau de initieri va permite sa intrati in reteaua constiintei christice, ca tesatori in Unime, activand corpul de lumina. Florile-cristalele-apele va sustin sa vorbiti cu familile de lumina, construind Marea Trecere, dezvelind Marile ei Daruri.

Ce rol au copiii in aceasta Trecere?

De coordonatori, maestrii, intregitori….

Cand se vor dezveli familiile de lumina? Noi suntem cu voi, la aceeasi masa, vorbind telepat, tesand impreuna, conlucrand prin somn, vis, initieri. Calatori in esenta.

Ce intelepciuni ne aduc aceste timpuri?

Stati in Centrul vostru, conlucrati cu Cerul, nu va lasati atinsi de frica, iubiti ceea ce este asa cum este, onorati Clipa, dezveliti-va darurile, pasiti pe Spirala Inaltarii.

Cum ii putem ajuta pe cei care din frica s-au vaccinat sau din comfort?

Ei au facut alegerea si facandu-o nu mai au nevoie de ajutor.

Cum se activeaza corpul de lumina?

Punand seminte de lumina pe care le hraniti cu lumina ….zi de zi. Adica? revelatii, bucurii, daruri pe care le hraniti cu mantre, rugaciuni, meditatii, contemplatii prin care aduceti lumina lichida la radacina ideii voastre inaltatoare sau a faptei voastre roditoare.

Ce se afla intre Sardinia si Ramania?

Energia curcubeu uneste cele doua taramuri. Indrazniti sa o simtiti, sa va impletiti cu ea, sa va bucurati.

Care sunt darurile Sardiniei pentru Planeta?

Bucuria, Frumusetea, Radianta

Ce triunghiuri ne sustin in aceasta tesere luminica?

Clarul, intelepciunea divinului feminin, blandetea

…..

Am privit corpul de cristal al Sadiniei in apus: o transparenta unimica ce inconjura acest taram. Imbratisat de copiii si de adulti avand energia fiicei….Sardinia, discreta si frumoasa pare o oaza radianta ce saluta Cerul si Pamantul prin ape albastre, flori, cristale.

Atinsa de ea…..ceva din tine dospeste, revelandu-ti Contractul Spiritual, povestea, intelesurile Marii Treceri.