Imi place trena insulitetelor Greciei, fiecare poveste avand o tusa a ei, un specific, un dar. Santorini este o insula uscata, vegetatia mijind cand si cand ca si cum pietrele si solul ar avea microfonul, plantutele mai putin insa ceea ce o face speciala sunt apusurile de soare, albastrul casutelor si al bisericutelor care se impleteste cu un alb incredibil, marea care iti limpezeste sufletul, stradutele inguste si vantul.

M-am simtit cateva zile cat am stat in Sanatorini ca si cum as fi stat pe spinarea unei entitati batrane, vechi si innaripate care cu fosnetul ei te conducea in viul calatoriei nocturne intr-un centru interplanetar. Coloane frumoase albe se revelau, entitati imbracate in robe portocalii, albastre, argintii te intampinau, focuri sacre tasneau, cristalele emiteau si in aceasta intalnire, o lume altfel se dezvaluia, ascunsa un pic ochiului fizic insa foarte vie in noi, in Graalul interior.

Am pasit pe primul cerc, 9 fiind uitandu-ma la cristalul imens alb care cu tasnirea lui de raze te pregatea, echililbra si alinia pentru a merge mai adanc in miezul acestui loc. Pe cercul 8 am vazut mai multe entitati, 8 si ele erau alternativ, femeie, barbat, femeie, barbat, 8 in totalitate. M-au invitat intr-un fel de laborator unde era modelata noua arhitectura. Vechea armura trebuia rotunjita cu sfere si spirale in asa fel incat impletirea aceasta sa ne dezvaluie noua Trecere. Aici in acest spatiu, erau studiate toate incheieturile acestei epoci, multi graitori divini parcurgandu-l si primind initieri, puteri, roluri pentru a interveni in viul pasirii si a aduce o intelegere noua la nivelul arhitecturii. De ce aici?
Suntem un centru interplanetar care gazduieste intalniri si lucrari intre mai multe civilizatii. Vei vedea vechile arhitecturi cum v-au slujit si noile chipuri. Participa 9 civilizatii la acest proces de modelare. Candva atlantii au contribuit semnificativ la aceste tesaturi. Reluam munca lor si o ducem mai departe. Niste tesaturi foarte fine din luminite mi s-au revelat ochiului interior. Cum ar putea sustine aceste panze, cladiri? Ele sunt doar forma energetica care sustine noua lume. 12 rauriri teseau aceste covoare care aveau coduri ceresti activate menite sa modifice chipul casutelor dupa cristalul cel mare. Ce frumos ca intreaga arhitectura sa asculte de un grup de arhitecti care privesc totul in Unitate.
Apoi am mers pe cercul 7 unde erau niste inventatori care creau tehnologii noi multidimensionale accelerand trecerile pe verticala, generand salturi in constiinta. Nu lucrau cu mintea lumeasca ci mintea divina conectata la suflet, impletind mai multe energii care determinau un fel de configuratie pe care era asezata carcasa, partea mai densa. Erau aici aparate de plutit, de materializat, conectori universali, traducatori interplanetari, octogoane, dodecaestre, platforme pentru deplasari insa toate tehnologiile urmau chipul christic contribuind la Unime. Am vazut cum inventatorii intrau in flow impletind acele energii urmand raurirea divina, fara tagada. Parea ca totul fusese scris. Ei doar urmau un scenariu in care descarcarea se facea prin curgere perfect aliniati la Voia Divina, fara tasnirile ego-ului. Acum mi-a aparut ARan ghidul meu…Ce bine ca ai venit acum ca sa inteleg mai bine…….ceea ce ei ne pregatesc. Sunt tehnologii noi…le-au avut si vechii atlanti insa nu le-au folosit spre binele nostru cel mai inalt. Maestru Saint Germain este cel care te-a calauzit aici. Sala e deschisa si e vie. Centrul gazduieste dar si primeste noaptea si in toate momentele transportatoare peste 80 000 de suflete. Lucrarile sunt interplanetare pregatind trecerile pe tehnologie pe multe planete.
ARan m-a chemat sa vad un aparat prin care puteam vorbi cu fratii nostri mai evoluati. In el erau active toate clarurile. Puteti sa-l folositi. Acum?
Eliberand din voi pretentiile, asteptarile, conditionarile, frica. Ei va recepteaza mesajele, voi trebuie doar sa fiti atenti la intrebarile si lucrarile ce trebuie facute impreuna. Cum asa?
Exista un flow care va conduce in teritoriile acestor comunicari. Lasati-va ghidati.
Aran aceste tehnologii au coborat?Da insa va sunt dezvaluie prea putin. Pot fi accesaste de toti insa deocamdata cativa se bucura de ele. Extinderea continua urmand firul evolutiv al acestei epoci.
Apoi Aran m-a condus la cercul 6, activarea florilor Unimii.
Aici erau multe femei care modelau flori. Aveau curcubee in maini si pe incantatii formau flori ale iubirii sau ale recunostiintei sau ale bucuriei. Multe dintre ele coborau in chip uman pe Geea insa aveau un chip celest atat de frumos si atat de lucrator. Aran m-a condus la Ara. Un buchet de flori ca niste raze s-au asezat in suflet……si mirosul lor ma transporta in multe lumi. Clarurile activate iti vor dezvalui puterile lor. Geea paseste din ce in ce mai puternic, puterea divinului feminin revelandu-i maretia. Un cerc de flori s-a creat si mai multe entitati au pasit in centru creend o spirala a lumilor si a supralumilor…si toti eram legati prin flori de Unul-Una. Viul intoarcerii  va cheama aici….oriunde ati calatori….aceste centre va indeamna sa le vizitati si mai ales sa le simtiti radianta in structurile voastre.
Conectati-va la ele…. Cum…..? Triunghiurile, geometria sacra, initierile reiki si orice revarsare de Sens va ajuta.
M-am uitat la spirala…era alb-argintie-bleo….un chip luminic prin care parca toate civilizatiile se intalneau nascand in dansul ei ceva unic. Simt un deja vu….E o tandra repetitie la care cu totii participam. Spirala e vie pregatind marele salt. Si suntem doar pe cercul 6.
Pot vedea si urmatoarele locuri….Inca nu acum…. activarea primita in Santorini iti va permite sa faci cateva calatorii aici. Timpul isi cerne splendorile. Bucurati-va de aceste lucrari in Unime. Aran mi-a aratat un ecran pe care erau 144 de centre dispuse in fel si chip pe toata planeta situate intre cerul 8 si 10 sustinand ca varf de triunghi, Trecerile. Sunteti de multe ori aici in timpul noptii insa uitati ziua….visele initiatice insa va vor calauzi.
Apoi Aran mi-a asezat in trena un fel de geometrie si m-a condus pe cercul 9. Aici e o mica ghicitoare. Daca descopeti cheia te vei intoarce din nou.
Am zambit si m-am intors la frumusetea alb-argintata-albastra a insulei Santorini. Acelasi animal preistoric era acolo…ducandu-te pe aripile lui pe noi cercuri de intelegere. O insula veche sustinand o intelegere noua. Ce frumos!!! Am imbratisat-o cu bucurie. Iti multumesc!!!!!