Locuim cu totii intr-un acvariu imens in care sfera tata creeaza ganduri inaltatoare, sfera mama sentimente radiante iar sfera fiu, fapte pline de jertfa. Noi suntem cocreatorii care alegem sa ne insotim cu un gand pe tocuri sau o fapta plina de talcuire sau un sentiment incredibil. Si cum putem sa alegem gandul pur daca in acelasi acvariu si Arhistrategia de intuneric deverseaza ganduri intunecate, emotii pitice, fapte meschine?!!! Umplandu-ne zilnic cu lumina, legandu-ne de Ceruri.

E mult mai simplu sa ne lasam firea sa ne conduca adica pilotul automat, repetand vechile greseli activand poate patimile cand apare o proba a destinului si este un pic mai greu sa ne observam constant gandurile, sentimentele, faptele…….alegand sa ramanem in vals doar cu cele radioase. Si totusi vantul destinului in directia aceasta ne duce….la triunghiul format din ganduri frumoase, sentimente inaltatoare, fapte pline de talcuire in centrul caruia graieste, Soarele Christic.

Incercati o zi intreaga sa va observati gandurile…..si sa faceti o triere. Cand sunteti in mall cu ce va insotiti? Dar in alte aglomeratii? Cand veniti de la serviciu cu ce ganduri veniti? In ce parte a apartamentului va vine sa va certati? Cultivati discernamantul…….uitandu-va in sita zilei. Aleg sa ma insotesc cu gandul X, emotia Y, fapta Z.

Cand nu reusiti mergeti intr-un triunghi al spiritului: rugaciunea-postul-spovedania sau meditatia-contemplatia-frecventa recunostiintei sau tehnici reiki-initierile primite-bucuria de viata sau triunghiul-vorbiti cu soarele interior, practicati observatia.

Cand apare un conflict in patratul materiei ….nu va mai insotiti cu vechile ganduri si emotiii creind bucle emotionale ci urcati pe acoperis, in triunghiul spiritului imbracandu-va frumos cu lumina si apoi coborati in provocare abordand-o cu ganduri luminoase, sentimente radiante, fapte minunate. Nodurile emotionale se vor dezlega rapid.

Acolo se vede maretia noastra…in conflict…Am ramas dihanii sau ne-am inaltat?

Va invit sa va explorati gandurile, emotiile, faptele…in samadhi sau la LuViOm. Plutind…apa cu sare amara va elibereaza de ganduri negative, emotii disonante si fapte urate. E un fel de exorcizare blanda pe care ea o face…..plutirea putand fi facuta pe lumina sau cu muzica nu neaparat in intuneric.

Si LuViOmul este minunat in pieptanarea aurei, a gandurilor, a interiorului pentru ca cristalele curata, aliniaza, activeaza triunghiul spiritului. Am intalnit multi oameni in depresie sau burnout sau tipat interior care dupa cate o sedinta la samadhi si luviom s-au putut conecta la Centru, la Miez, la insasi Soarele Christic…..gasind in ei bucuria de a alege…..ganduri luminoase, sentimente frumoase, fapte minunate.

Un abonament de 5 sedinte la samadhi si 5 sedinte la LuViOm este 400 ron.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Iubire, armonie, pace!!!