Locuim cu totii intr-un acvariu imens in care sfera-tata creeaza ganduri si idei inaltatoare, sfera-mama sentimente radiante iar sfera-copil, fapte pline de talc.  Cum putem sa ne insotim cu  gandul pur daca in acelasi acvariu si arhistrategia de intuneric ne prezinta anticreatiile ei: ganduri intunecate, emotii pitice, fapte meschine, patimi? Traind conectat Prezentul, legandu-ne de Ceruri, alegand inaltator.

Suntem participanti la Creatie si CoCreatori urmand o spirala evolutiva care incepe cu bruta, omul obisnuit si continua cu omul frumos, omul de geniu, sfantul urmand apoi sa activam fortele treimice care descriu chipul nostru de lumina: dezvelitor-graitor divin-traducator al lumilor subtile, canal-traitor de Sens-metaconsilier, sfant-geniu-maestru, lider-intelept-preot si tot asa. 

Urcand astfel in valsul cu dezvelirea atragem ganduri din ce in ce mai frumoase, cunoasteri din ce in ce mai radiante, sentimente minunate si fapte pline de sens, talc, profunzime. In joaca aceasta prin care  Cerul saruta Pamantul triunghiurile de lumina formate din virtuti  sau din post-spovedanie-imparatasanie sau din contemplatie-meditatie-rugaciune sau din terapia prin plutire-LuViOm-reiki ne sustin sa ne limpezim gandirile, emotiile, faptele.

Atunci cand postiti alegeti sa purificati lunea gandurile, miercurea emotiile si vinerea sa va dedicati consacrarii a ceea ce mancati dar si limpezirii gandurilor si emotiilor. In week-end fiti conectati la corpurile superioare, cauzal, budhic, atmic. Activati spirala intrebarilor, a temelor, a darurilor. Care este cauza pentru care am atras COVID sau pentru care trec printr-un arest profesional? Care sunt radacinile acestor pierderi materiale? Gradinariti week-end-ul cu idei inaltatoare, sentimente radiante, fapte de lumina. La inceput o veti face alegand, in asumare, cu conectie apoi veti simti ca ati activat pilotul divin, a treia instanta, varful triunghiului si ca va este usor sa hraniti Cerul interior cu bucurii inaltatoare.

E mult mai simplu sa ne lasam firea sa ne conduca adica pilotul automat, repetand vechile greseli activand supararea, neacceptarea, nemultumirea  sau furia, neiertarea, neiubirea atunci cand apare o proba a destinului si este un pic mai dificil sa ne observam constant gandurile, sentimentele, faptele…….alegand sa ramanem in vals doar cu cele radioase. Si totusi maestrul numit Viata in directia aceasta ne duce….la triunghiul format din ganduri frumoase, sentimente inaltatoare, fapte pline de talcuire in centrul caruia graieste, Soarele Christic si Omul Radiant. 

Incercati o zi intreaga sa va observati gandurile si sa faceti o triere. Cand veniti de la serviciu cu ce ganduri veniti? In ce parte a apartamentului va vine sa va certati si o faceti constant? Ce ganduri se cativeaza cand stati in preajma soacrei? Observati pe ce raze ale vietii sau in ce planuri intrati in vartejuri de ganduri negative. Cultivati discernamantul uitandu-va in sita zilei: aleg sa ma insotesc cu gandul X, emotia Y, fapta Z. Ex: acest gand l-am luat din autobuz si aleg sa nu ma insotesc cu el. 

Reamintiti-va scopul pentru care ati venit: Indumnezeirea. Va ajuta gandurile pe care le aveti la serviciu si emotiile din preajma cumnatei? Ce ati aflat despre voi?

Atunci cand sufletul se incarca, energeticul se ingreuneaza atsfel ca atragem ganduri din ce in ce mai negre, emotii disonante, fapte neplacute, urat mirositoare. Pe masura ce ne spalam sufletul in natura, langa un izvor folosind Triunghiul iertarii sau urcand Muntele sau mergand la un duhovnic sau vorbind cu un metaconsilier, vom observa ca vartejul de ganduri-viespii dispare. Curatenia interioara va ajuta sa alegeti inaltator. 

Cand apare un conflict in patratul materiei nu va mai insotiti cu vechile ganduri si emotii generand bucle emotionale, ci urcati pe acoperis, in triunghiul spiritului imbracandu-va frumos cu lumina( prin meditatie-contemplatie-rugaciune) si apoi coborati abordand din nou tema de viata cu ganduri luminoase, sentimente radiante, fapte minunate. V-ati incarcat burduful cu lumina si puteti rosti cuvantul cel bun, cheia care poate deschide poarta Temei, reveland Darurile si Varful ei de Munte. Constientizati ce emotie a declansat furtuna, multumiti, imbratisati-o, acceptati-o. Nodurile emotionale se vor dezlega rapid, lasand lumina sa inunde Clipa. 

Cand nu reusiti mergeti  intr-un triunghi al spiritului descris de rugaciunea-postul-spovedania sau meditatia-contemplatia-frecventa recunostiintei sau initieri reiki-bucuria de viata -natura practicati autoobservatia. Uitati-va cu blandete la gandurile si emotiile voastre fara sa va judecati sau sa judecati pe careva. Veti simti cum gandurile impure vor pleca surprinse de lumina soarelui christic pe care ati activat-o. 

Si pentru ca gandurile impure au plecat, nu mai apar nici scenarite mentale, emotionale, existentiale. Constientizati, acceptati, integrati asezand in centrul acestui triunghi autoobsevatia. Gandirile sanatoase vor atrage emotii radiante si fapte minunate!!!! Si in acest nou triunghi, omul candva pipernicit de propriile fapte, sparge coaja de ou devenind omul intregit, adultul treimic, inteleptul care radiaza. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice