Am ajuns in San Francisco vineri noaptea pe 6 dec cu Mos Nicolae ( si el un intelept si un mare sfant) in structuri. Ma rugasem, meditasem, folosim triunghiul din plin in avion. Era multa bucurie in cerurile mele interioare desi simteam ca Anglia nu va fi prietenoasa cu mine. Exact cand am aterizat si am putut sa vad lupta egregoarelor si toata ceata energetica a acestei tari, un nor mi-a coborat in interior sfasiindu-ma toata. Am inceput sa-mi fac iertarile in fel si chip apoi am repetat matra mea Soare Christic si mi-am incheiat lucrarea cu Imparate Ceresc. La finalul calatoriei interioare doar asistam la lupta egregoarelor fara sa mai am nici un nor in structuri. Din nefericire civilitatiile controloare, fratiile negre si arhistrategia de intuneric si-au facut capitala aici astfel ca orice prezenta care nu corespunde frecventelor lor este atacata. M-am scuturat bine si intelegand m-am uitat la lupta aceasta pe sufletele celor care locuiesc in Anglia. Daca ar stii oamenii cat de derutati, deraiati, virusati sunt venind in acest loc. Si cand te gandesti ca multi privesc Anglia ca pe un paradis. Poate un rai al centrilor inferiori si al antichakrelor…insa un astfel de taram cu o lumina mica nu te poate ajuta sa activezi plinul care esti. Daca am sti toti cei intrupati aici cat de minunata este Ramania putand accesa pana la dimensiunea a 12 a taramurile subtile …n-am mai spune ce tare e in Anglia sau in SUA!!!! Nu uitati ca nemultumitului i se iau darurile iar celui plin de recunostiinta i se inmultesc….mai ales acum in bratele acestui decembrie minunat. Multumiti-i tarii in care v-ati nascut si veti simti cum orice salata, orice mar, orice chip de om va raspunde!!!!

Cand am ajuns in SUA ma simteam plina de verva, caldura, iubire!!! Strazile erau impodobite cu luminitele Craciunului iar casutele zambeau toate din culorile lor blande. Ma simteam participand la pregatirile de sarbatori cu toate ca nu venisem cu globuri ci cu cautari inaltatoare. Ne-am cazat intr-o camera micuta, draguta, primitoare dintr-o casuta de poveste…….si da…..intr-un mod amuzant vorbind cu gazda…tot asteptam sa coboare o femeie radianta din mainile careia cursese acea ordine incredibila….insa in loc de o femeie aparu un barbat… calduros, primitor, simpatic. Doamne bine ca n-am gafat prea mult…imi spuneam in mine…Intrebasem doar daca sunt copiii in aceasta casa?!!! Mi se parea imposibil ca fiecare obiect sa fie la o distanta egala de celalalt…intr-o nota perfecta, riguroasa, extrem de ordonata. Si da nu erau copiii……si mi-am reamintit deodata ca ne aflam in capitala homosexualilor. N-am lasat stralucirile sa-mi plece din ochi pentru ca oamenii erau foarte placuti, caldurosi, primitori ci doar m-am intrebat inca o data ce ne-am face ca planeta daca n-ar fi decat casatorii el cu el si ea cu ea? Cam in cat timp ar disparea umanitatea?!!! Am multumit ingerasilor mei ca am ales Romania, o tara a familiei, ca ma pot bucura de copiii si ca este minunata casatoria el-ea pe care o vad ca o cale a mantuirii, a unimii, a ascensiunii.

In prima noapte….am visat ca eram o indianca chiar din acest loc o kaoke cu parul lung, negru iar sotul meu indian…. acum Valentin……Ne reincarnasem de multe ori aici schimband ipostaza…Eram pastratorii unei cunoasteri vii ce tinea de arbori, flori, pasarile cerului. Aveam multi copiii si ne mutam foarte des dintr-un loc in altul. Era multa simplitate in jurul nostru, casa avea cel mult o camera….insa bucuria, pacea, simplitatea ne uneau dandu-ne …..o radianta frumoasa, vie. Murisem foarte devreme in acea viata insa implinita.

M-am trezit cu un sentiment…ca adusesm din oceanul reamintirilor ceva pretios. A doua zi am simtit ca Muir Woods parca avea un grai aparte, copacii de peste 500 de ani fiind extrem de prietenosi si cunoscuti. Si parul meu de atunci parca gasea niste punti de comunicare….cu crengilor lor lungi, frumoase, puternice. Am multumit visului si locului……si stiu ca in toate putem afla multe globulete-daruri….ramane doar sa le vedem si sa le asezam in suflet.

……..

San Francisco este un loc cu casute minunate fardate placut, cu multe parcuri, strazi care urca si coboara, golfuri, imprejurimi desenate placut de natura si intarite de mana omului, copaci decorativi. Mai greu este cu centrul lor….extrem de afectat de droguri, oameni fara case, agresivitate, violenta, agitatie. Si daca miezul e afectat…..si aici nu se activeaza soarele christic posibil ca multi oameni sa fie atinsi in centrul lor de acesti nori.

Am incercat sa nu ma las coplesita de …..cei care umpleau trotoarul…..cu mirosuri ci de cerul care zambea zgomotos desi e iarna si aici ….precum si de plantele care sunt vii si imbratisate de toate anotimpurile deodata.

……….

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice