Asociatia Stiintifica Plasma Romania inoveaza terapia prin plutire cu noua descoperire a unei noi stari a materiei (non toxice), starea de GANS (Gaz in Stare Nano Solida a materiei) oferita de inginerul nuclear Mehran Tavakoli Keshe.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se 
combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor Plasmatice suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive care au la baza starea de GANS. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Oamenii din întreaga lume folosesc apă de GANS și GANS în diferite dispozitive și cure. Cu această tehnologie puterile de auto-vindecare ale unui organism sunt susținute la nivelul câmpurilor care construiesc / creează organismul însuși. Utilizarea agenților și proceselor chimice nu este necesară atunci când vedem viața ca nimic altceva decât rezultatul interacțiunii dintre câmpurile magnetice și gravitaționale.

Actiuni directe benefice asupra:
sistemului nervos,
sistemul circulator,
sistem limfatic.

Beneficii:
Echilibrarea corpului emotional,
Echiplibrarea corpului energetic,
Detoxifiere,
Regenerare ADN/ARN.

CE FACE TERAPIA PRIN PLUTIRE?

pentru corp:

– elimina oboseala

– relaxeaza muschii

– reduce durerile

– mareste acuitatea senzoriala

– imbunatateste calitatea somnului

– detoxifica organismul

– reduce nivelul hormonilor de stres

– creste productia de endorfine

pentru minte:

– creste activitatea emisferei drepte a creierului si ca urmare intuitia si creativitatea

– reduce depresia si anxietatea

– faciliteaza invatarea accelerata

pentru suflet:

– faciliteaza meditatia, cunoasterea de sine, auto-observarea

– ajuta la pastrarea starii de prezenta

– faciliteaza reconectarea la sine

– ajuta la accesarea starilor modificate de constiinta, intelegeri speciale sau vise lucide

POSIBILE INTREBARI:

Cand simt oamenii sa vina la samadi tank? Ce afectiuni pot fi ameliorate chiar vindecate?

Unii vin de nevoie, sa se destreseze, sa se refaca si sa se vindece, altii de placere, aspirational, sa se simta excelent sau sa genereze idei noi, sa lucreze cu ei sau sa experimenteze stari mai profunde.

Cand plutesti, iti poti alege calatoria in functie de ce ai nevoie: te poti odihni, linisti, vindeca, echilibra, conecta cu divinitatea sau sinele interior, fiind practic o echilibrare si aliniere a sistemelor fizic-mental-spiritual. Efectele benefice se pot resimti si la cateva zile dupa sesiune, in functie de utilizator. Nu exista o frecventa recomandata a sesiunilor, unii utilizatori plutesc saptamanal, altii la 2-3 zile sau chiar zilnic.

Beyond nu este doar o experienta recreationala, ci cadrul pentru vindecare si dezvoltare pe toate nivelurile.

Utilizatorii folosesc tehnologia pentru: supra-odihna (1 sesiune de 1h = 5 ore somn) , destresare (reduce nivelul hormonilor de stres cu 32%), regenerare fizica (vindecare accelerata), autodiagnostic si autovindecare, depasirea dependentei de substante (alcool, opiacee, fumat), depasirea afectiunilor mentale (anorexie, depresie, anxietate), accesare intelegeri speciale, creativitate, stari de prezenta, reconectare la sine, sentimente de libertate sau stari modificate de constiinta.

– Este folosit cu succes ca tratament pentru fibromialgie si alte dureri (de muschi, oase, de cap, etc).

– pentru hernie de disc

– pentru recuperare dupa activitate sportiva intensa (antrenamente sau campionate),

– recuperare mai rapida in caz de luxatii, entorse si chiar fracturi, pt ca datorita lipsei gravitatiei dispare durerea si tensiunile, si astfel zona afectata se iriga mai bine.

– toate afectiunile pe fond de stres (gen indigestii, etc)

– hipertensiune,

– de mare ajutor pe perioada sarcinii pentru viitoarele mame,

– si multe altele deoarece peste 90% dintre afectiuni au o componenta mai mica sau mai mare datorata stresului.

In fapt, in acest „pantec” se naste o perspectiva diferita: cand esti odihnit, prezent, perfect lucid, te simti bine si radiezi din interior, poti gasi mai usor solutii de pe un alt nivel de intelegere. 

In ce masura chakrele superioare pot fi stimulate de intalnirea cu intunericul dar si de aceasta forma de predare?

In intunericul perfect poti percepe mai usor lumina interioara si poti lucra mai bine (extremul Yin genereaza Yang si invers). De asta, in multe traditii se fac retrageri in intuneric, in pesteri, chilii, etc.

Aceasta metoda faciliteaza maxim fiintarea – „a fi” in loc de „a face” – si diverse stari de prezenta sunt relatate de multi utilizatori („a tacut mintea, dar eu eram treaz”, „imi vedeam gandurile, dar nu participam, eram doar spectator”, etc – de la oameni care nu mediteaza si nu au practici spirituale). Si aceste stari sunt atribute ale chakrelor superioare.

Poate fi identificat triunghiul cauzelor care sta in spatele unei probleme plutind intr-un samadi tank?

Emily Kate Norren este o tanara din SUA care s-a vindecat de anorexie, bulimie si dependenta de substante cu care se lupta de 15 ani prin tehnologia de plutire. A scris apoi cartea „Unsinkable” – un jurnal al calatoriilor sale in Samadhi Tank spre vindecare.

Ea relateaza ca in starea complet relaxata a reusit sa auda vocile care ii spuneau de ani de zile ce sa faca (a anorexiei, neiubirii, depresiei) si „le-a dat mai incet”, pana cand ele nu s-au mai auzit deloc. Curand, a inceput sa auda o voce noua, iubitoare si puternica: vocea ei, care pana acum era acoperita de puterea lui ED (asa a denumit ea vocea anorexiei, de la Eating Disorder). Plutind, ea a facut pace cu copilul interior, s-a reconectat la sine si a dezinstalat programele vechi care o chinuiau de peste jumatate din viata ei, instaland in loc programe noi, bucuria si pofta de viata.

Metoda plutirii este cu atat mai benefica pentru vindecare cand utilizatorul este pregatit sa lase in urma ceea ce crede ca stie deja si sa fie deschis la noi raspunsuri, chiar daca la inceput pare contraintuitiv. Unul dintre secrete este sa fii deschis la orice urmeaza sa vina, fara sa incerci sa fortezi experienta.

Tehnologia poate fi folosita complementar cu terapia sau coachingul. Utilizatorul pluteste si cand se simte complet relaxat si pregatit sa inceapa sesiunea de terapie, la apasarea pe un buton se stabileste o legatura audio intre terapeut si utilizatorul care pluteste pe durata sesiunii. In aceasta stare de liniste si claritate, pacientul poate accesa amintiri si imagini-cheie si isi poate observa clar si detasat gandurile si emotiile. Astfel, cele doua metode folosite impreuna pot fi extrem de puternice in procese de vindecare emotionala si spirituala.

….

Va invitam sa experimentati o noua forma de plutire. Incepand cu 9 martie!!!!Plutirea se poate face cu lumina albastra, mov, verde, in intuneric sau cu usa intredeschisa. Permiteti luminii interioare sa va calauzeasca!!!!

Samadhi Tank