Stiind ca foarte multi oameni isi folosesc lobul stang cautand sertare chiar si pentru trairile inaltatoare m-am gandit ca de jur imprejurul cabinetul meu unde practic trialogul, flow-ul, regresia, scrisul conectiv, mandalele numerologice, dau initieri…. sa asez pe raze cateva tehnologii ale unimii care pot activa creierul divin scotand la suprafata, intelegeri pe care nu le avem din scoala traditionala sau de la oamenii din jurul nostru constientizari, daruri, reamintiri. Si da…apar transformari, transmutari, transfigurari…..la cei care vin deschisi sa experimenteze simplu doar aceste tehnologii sau triunghiul si aceste puteri ceresti cristalizate.

Imi amintesc de un american care a plutit dupa o zi de brainstorming si negocieri intense si care …..repeta intr-una….Cea mai tare experienta pe care am avut-o in viata aceasta!!! Minunat acest samadhi!!!Sau o doamna care venise intepenita si a plecat zburdand…lasandu-si durerile si emotiile disonante in apa!!!

Samadhi-ul te invita sa intalnesti in tine marile comori interioare de unde poate tasni o intuitie, o inchidere de cerc, un evrika, o carte, o inventie, o decizie inaltatoare.

In triunghiul corp, minte, suflet samadhi-ul te ajuta astfel:

pentru corp:

– elimina oboseala

– relaxeaza muschii

– reduce durerile

– mareste acuitatea senzoriala

– imbunatateste calitatea somnului

– detoxifica organismul

– reduce nivelul hormonilor de stres

– creste productia de endorfine

pentru minte:

– creste activitatea emisferei drepte a creierului si ca urmare intuitia si creativitatea

– reduce depresia si anxietatea

– faciliteaza invatarea accelerata si creativitatea out of box

pentru suflet:

– faciliteaza meditatia, cunoasterea de sine, auto-observarea

– ajuta la pastrarea starii de prezenta

– faciliteaza reconectarea la sine

– ajuta la accesarea starilor modificate de constiinta, intelegeri speciale sau vise lucide

Trebuie sa va spun ca am calatorit de multe ori plutind in samadhi sau mi-am rasfoit vietile anterioare sau m-am intalnit cu mortile traumatizante sau am primit niste varfuri de intelegere…doar plutind. De multe ori dupa 10-12 intalniri cu oamenii ma duc sa stau pe patul de apa ….experimentand Predarea. Cred ca acest Faca Se Voia Ta …..il poti trai intr-un mod incredibil in samadhi.

Triunghiurile pe care le-am experimentat aici au fost: predarea-bucuria-creativitatea, scrisul-blandetea-pacea, intelepciunea-discernamatul-darurile, recunoastiinta-acceptarea-increderea, flow-ul-creativitatea-salturile de intelegere, faca-se Voia Ta-prezenta-rescrierea.

Si da…. dupa plutire ma duc adeseori la patul de cristale…..continundu-mi calatoria. Aici imi pun pe ochi mind sinergy-ul un aparat inteligent care te ajuta sa ti vezi corpul de lumina, sa experimentezi calatoria in alte planuri, sa practici visarea lucida si somnul constient, sa-ti dezvalui creativitatea.

Cei care vin la Luviom scapa de depresii, anxietati, indecizii, frici accesand frecvente de care nu erau constienti. Multi dorm cateva ore …plecand de aici innoiti, cu chipuri radiante, fericiti.

Va invit sa practicati acest triunghi inspirator format din Samadhi, LuViOm si Mind Sinergy( inainte de un examen, cand sunteti incordat, cand vreti sa luati o decizie importanta, la rascruce de drumuri sau cand simtiti sa experimentati marile salturi. )

Samadhi tank, Luviom si Mind Sinergy( doar 150 ron/ o sedinta, abonamentul de 3 sedinte la trei tehnologii fiind de 400 ron).

Plutirea limpezeste si dezvaluie, Luviomul da putere saltului de intelegere, MindSinergy-ul te ajuta in procesul integrarii, intregirii sustinand Valsul Sferelor.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie