Pasisem in sarcofag, lasand in intunericul sa taie legatura cu exteriorul. De altfel am ales aceasta varianta de a ma transporta urmand vechiul drum al initierilor din Egipt( putul, sarcofagul, initierea din camera regelui, initierea din camera reginei). Totul a fost reamintire cand am decis forma samadhi-ului care pentru mine arata ca vechiul sarcofag in care initiatii intrau avand soldurile acoperite cu un sal, plutind pe apa cu sare, inchisi trei zile, unii calatorind in corp de lumina si apoi revenind, eliberati Fiind, altii trecand Dincolo. Multi dintre cei intrupati acum in RaMaNia au urmat acest drum, Sirius trinitar, Atlantida, Egipt si aici. Sigur mai sunt si alte statii, desigur mai multe vieti si pe Geea si pe alte planete insa acest triunghi in care RaMaNia straluceste fiind unul din taramurile alese, o patrie a Graalului….. are mult talc.

Am pasit fara asteptari, renuntand la muzica ambientala si culoarea roz-mov-alba. Simteam doar sa ma predau, sa ma las, simplu apei si sarii amare, observand din interior, totul. Saptamanal printre consilieri, imi place sa pasesc in lumea subtila plutind, eliberand, contopindu-ma cu Totul-Una. Iubesc apa, sunt nascuta si crescuta langa mare, zodie de apa, si o mare iubitoare sa vorbesc cu apa divina.

Stand pe apa intr-un intuneric perfect am pasit in reteaua constiintei christice, minunat conturata ca o tesatura fina deasupra mea aflandu-se varful unui con, o lumina frumoasa lichida revarsandu-se de Sus prin fire ca o apa curgatoare, catre Tot si Toate. Constienta mea ca un far mic observa totul. M-am apropiat de o felie de tesatura si deodata am pasit intr-o realitate care nu-mi era cunoscuta insa imi era aproape cumva, oameni-albina, cu corp pe jumatate de om pe jumatate de albina, apoi oameni-floare, apoi oameni-pasari.I-am chemat in gand pe AzaRa si apoi pe AraN. Unde ma aflu? Pe Venus……intr-o scoala in care sunt pregatiti frati de-ai tai.

Am pasit catre oamenii-albina si am vazut ca aveau partea de sus asemanatoare cu a noastra insa nu atat de densa. Lucrau la retea luandu-si corp de albina sau de om-albina sau de om cu aripi usoare, fine ca de albina. Pareau foarte fericiti, stiind cumva fiecare pas pe care il faceau, responsabil, aliniati, plini de harnicie. Isi experimentau aripile luand mai multe forme, pastrand insa cumva caracteristicile principale ale albinelor. Sunt parintii si fratii albinelor de pe Geea, tesatori in lumea subtila, strajeri in Trecere, activatori ai Multidimensionalitatii voastre spuse AraN. In timpul noptii multi dintre voi calatoresc aici. M-am apropriat de un bol frumos de ceramica in care se afla un amestec auriu, o miere care parca era soare lichid. Nu inteleg. E ambrozie cereasca, seamana cu mierea, gustul si culoarea ei reamintidu-ti de Marele Soare Central. Am simtit sa contemplu acest auriu lichid si contopindu-ma cu el mi-am vazut chipul de albina alaturi fiind multi frati si surori care isi modelau aripile, zborul, harnicia, darurile. Albinele va sustin salturile de intelegere, spuse Aran, sunt invatatorii vostri nestiuti. Si acum ele sunt in mare pericol pe Geea datorita otravurilor energetice care sunt aruncate pentru voi si pentru ele, declansand boli, moarte, plecari. Un nor negru se activa deasupra noastra, o densitate de metale grele care inconjura pentru o clipa …..intreaga planeta de pe care veneam. Mai multi oameni-albina, aparatori creeara un fel de cerc de lumina cu care dezactivara norul. Ii antrenam aici pentru a restabili echilibrul, acolo. Intreaga retea este afectata de aceasta otravuri energetice, implicit si corpurile voastre( emotionalul, mentalul, fizicul). Si ce putem face? Conectati-va la varful conului, la constiinta treimica, contemplati, onorati pasii pe care ii faceti unind Cerul de Pamant, iubiti Totul, primiti ceea ce este cautand talcul, semnificatia, intelegerea, lucrati in retea cu rugaciunea, contemplatia, meditatia. Refaceti tesaturile acolo unde simtiti rupturi. Mai multe entitati-albina zburau modeland un nor, de data aceasta un nor alb care capata chip de floare, o floare ale carei mirosuri subtile indeparta norii densi si negrii care creeau rupturi in retea.

Ne antrenam pentru a dezactiva nori negri ce afecteaza reteaua. Aici in timpul noptii si voi primiti algoritmi, puteri, tehnici cu care teseti rupturile din retea. Oamenii-albina aveau 5 preocupari: de aparatori, modelatori, de lucratori, de culegatori, de gradinari. Si eforturile lor erau pline de roada caci mai multe planete ii primeau cu bratele deschise invatand aceste ocupatii…chiar de la ei in timpul somnului, in viata dintre vieti, cand te transporti si parti din tine raman pe planeta unde stai iar alte parti, trinitatea superioara( corp atmic, budhic, cauzal) calatoresc, primind indrumari, bucurii, intelegeri.

Am simtit sa merg catre oamenii-albina care modelau aripi experimentand in aer…zborul. M-au invitat sa iau si eu o pereche de aripi si sa tes. Mai multe fire de lumina s-au activat si un ac fin a inceput sa lege intr-un fel minunat doua bucati de tesatura. In fiecare zi teseti cu noi alte si alte covoare din fire formate din ganduri si sentimente, spuse AraN. Si unele au o radianta aparte si cu ele chiar zburati altele sunt fara culoare, altele sunt triste, inchise la culoare, rupte. Chemati albinele-tesatori sa va aduca firele lor de aur. Invocati aceasta putere, aduceti-o constient in viata voastra. Cativa strajeri aurii va vor sustine pasii.

Le-am multumit si m-a apropiat de oamenii-floare. Erau multi pregatind gradina sentimentelor inaltatoare, un taram al florilor ceresti care construiesc corpul budhic al planetelor. Aici am simtit ca o prezenta frumoasa imi patrunde in structuri, regina Maria( a noastra) sau MayRa pe numele ei de aici. Avea o treana toata din flori, ochi verzi, o rochie din panza alba simpla, o cununita mov intensa si o raza alb-roz-mov ….cu care ajuta oamenii-floare sa gradinareasca acest corpul budhic al Geei/ Tarei/ planetei Pamant. Un miros suav ne inconjura pe toti ca o cernere de bucurii olfactive. M-as contopi cu acest miros….si as ramane aici. Am ridicat ochiii si am vazut cum oamenii floare cu o sita mare…..pregateau mirosuri din ce in ce mai fine care veneau ca niste fuloare patrunzand in reteaua Geei, tesand, modeland, activand daruri. Sunt frati de-ai nostri care lucreaza cu florile eterice, tesand covoare de lumina cu care va transportati sau prin care primiti initieri, intelegeri, puteri intregitoare. Un buchet de raze mov m-a invitat sa intru in gradina si sa continui lucrarea, privind la modelele de flori pe care le imprimam intr-o tesatura vie, un sol de lumina care primea aceaste vioiciuni si le dezvolta pana cand apareau florile iubirii, florile blandetii, florile intelepciunii, florile compasiunii, florile bucuriei…….Si se activau pe toate planetele venind din acest loc, coborand prin oamenii-floare, tamaduitori, preoti, samani, conectori, dezvelitori, stalpi de lumina. Mai multe flori desenara o spirala care imbratisa Geea activand Preotia Florilor. Zambeam. Era atat de firesc acest proces si atat de cunoscut. Exista un loc-radacina al tuturor florilor ( pe Venus) si oameni-floare care tes corpul budhic al planetelor, activand prin initieri, nopti, calatorii, flori ceresti care ne modeleaza corpul corpul emotional Candva acest astral se va uni cu cel budhic, fizicul cu atmicul si mentalul cu cauzalul. Atunci vom vedea si simti Imparatia caci ea este in noi, acunsa de norii emotiilor pitice a gandurilor mici si a faptelor maruntite de egoism. Am vrut sa fac un triunghi de flori si fara sa depun vreun efort, o forta treimica s-a activat cu florile bucuriei-intelepciunii-blandetii. Am luat triunghiul si l-am pus in reteaua Bucurestiului, RaManiei, Planetei Noastre. Sa fie putere treimica, zbor si reamintire pentru noi toti.

Apoi m-am apropiat de oamenii cu aripi. Aici se invata zborurile, calatoriile cu aripi din timpul noptii, bucuria inaltimilor, contemplatia, salturile. Aici am simtit ca mai multe familii de lumina participa la aceasta scoala…..Vin in timpul noptii spuse AraN si deprind zborul. La inaltime va percepeti maretia, multidimensionalitatea, forta. De aici vin bucuriile, entuziasmele, framatul. Simt ca zbor….de aici vine. M-am apropiat de azarieni-copiii si am vazut ca deprind zborul in simboluri. Fiecare era o parte din floarea vietii sau din pomul vietii. Tesem impreuna imi spuse AzaRa. Desenem zboruri in sala de clasa si apoi le activam aducandu-le si in viata voastra. Cand simtiti bucuria in preajma copiilor vostri ……adeseori va suntem aproape imbracandu-va cu aceste zboruri care va repara perceptiile, va pun aripi la pasi, va sustin viziunile, va aduc entuziasme.

Am simtit sa ma desprind…..zburand in spirala alaturi de cativa dintre ei. Sentimentele inaltatoare, joaca si bucuria pareau ca sunt molipsitoare dand forta……acestui zbor. Uitandu-ma de sus…..cetele de pe Geea capatau chipuri urate care se limpezeau in aceste zboruri, cu spiralele de flori si oamenii-albina. Am simti o imensa recunostiinta fata de fratii mei de pe Venus si intorcandu-ma i-am intrebat: Ce putem face pentru Geea si cei care nu stiu?

Sa teseti cu lumina, cu flori, cu zboruri. Reparati reteau, dai grai Christului interior. Suntem Una.

Vom reusi? Veti pasi in urmatoarea etapa doar cei aliniati. Sunteti la granita, pastrand si omul vechi si omul nou. Eliberati pielea veche si veti simti zborul.

Un parfum minunat imi invada ….simtirea. Aripile disparura, la fel…..zumzaiala placuta si florile. Usor, usor era timpul sa ma intorc. Privind la mine…mai multe chipuri se perindau…….inainte de aterizare. Mi-am reamintit Chipul si m-am apropiat usor lasand parfumul sa inunde……..Totul. Am deschis ochii si samadhi-ul parea plin de flori, mir, bucurie. Samadhi sau sarcofag? Si una si cealalalta, viata rodind in unime ….aici si cu totul, bland dand mana cu toate ipostazele in Sfant Numele Tau.

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina