Ne-am jucat de mai multe ori cu unul din simbolurile Unimii insa nu am calatorit in el, in multidimensionalitate lui accesand Centrul.

Vizualizati ca sunteti o Cruce de lumina imbracata de un triunghi graitor ( format poate din iubire-bucurie-pace sau din Arh Mihail-Gabriel-Maria Magdalena). Patrundeti pe o spirala aurie si cu mantra unimii( Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Intelepciunea, Sunt Una cu Discernamatul, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt, Noi Suntem, Impreuna-Una) lasati valsul ceresc sa cuvante, devenind pe aceasta spirala din aproape in aproape Sfera de Lumina.

Cand simtit ca Sfera care Sunteti s-a activat cereti sa accesati in Centrul Crucii, Sala Darurilor voastre.

Vizualizati de jur imprejurul acestui Miez, Sfatul Inteleptilor descriind un Cerc.

Patrundeti ca o Sfera cuvantatoare in aceasta Sala aflata in Centrul Crucii si asezati-va la masa triunghiulara aflata in chiar mijlocul ei.

Cereti arhivarilor ceresti si ghizilor vostri, indrumare. Veti patrunde pe firul auriu cele care ne dezvaluie Calea si care e format din aur spiritual( obtinut in creuzetul multor vieti) si veti vedea darurile voastre si stralucirea lor adaugata in multe vieti. Deschideti triunghiul iertarii atunci cand le revedeti, spaland cu lacrimi pasirea stangace din viata aceasta care poate v-a tinut departe de ele.

Rugati fiecare dar sa graiasca in Centrul vostru dezvelindu-si Puterea. Retineti geometria, cuvantul, culoarea, mirosul, indrumarea.

Intrebati si in ce triunghiuri de lumina cresc? Ce instrumente divine le sustin rodirea?

Faceti aceasta calatorie cand simtiti ca va aflati pe o borna de Sens si drumul nu se deschide insa mijirea darurilor o simtiti, aproape.

Multumiti, multumiti, multumiti!