Eram intr-o sala ca o frunza cu n etaje de diferite culori, o poarta cosmica strajuind Universul….imbracata in tunica alba si purtand in suflet inscrisurile Cavalerilor Unimii.

Nu stiu unde sunt i-am spus ghidului meu.In sala Creeatilor. Ai cerit sa fii Aici.

Ma simt ca intr-un tub frumos colorat. Nu percep inca nimic.

Deodata a raza spirala m-a invitat sa calatorim parcurgand in lumina violet etaj dupa etaj.

Cand incercam sa ma apropii vedeam o geometrie difuza care statea intr-o sfera. Ghidul ei ma anunta ca este o creatie in procesul de coacere. Cu cat mai apropiam mai mult de varf cu atat in centrul sferelor geometriile erau mai clare. Se pregatesc de dezvelire. Apoi la ultimul etaj am vazut 7 entitati care decideau ce creatie sa plece pentru planeta noastra.

Am vazut cum sfere de diferite culori cu geometrii cristalizate si emitente plecau pe un culoar asteptate fiind de cei Pregatiti.

Procesul nu se incheie aici. Fiecare etapa este supervizata de noi pana cand creatia irumpe in reteaua Pamantului.

Acum priveste: Am vazut pe 9 ecrane procesul conceptiei sistemului numit Triunghiurile Schimbarii. Pe primul din sfera-tata s-a eliberat ideea care a patruns intr-o alta sfera-pantec de unde a facut trecerea in sfera copil la timpul potrivit. Abia cand sfera copil a primit povestea am putut sa ma vad cum mi s-a oferit creatia acum multe vieti. Cativa pasi fusesera facuti insa creatia nu fusese sustinuta suficient. Se intorsese acum in stralucire. Am privit cum am luat in palme, triunghiurile toate suprapuse intr-o sfera aurie si am inceput sa ma joc. Un joc dragalas in care trimiteam in aceeasi sfera lucrarile-articole sau lucrarile-ateliere in triunghiul radacina pentru a se intoarce la mine, altfel, innoite, imbunatite, atingand alte intelesuri.

Pe fiecarea ecran se derulau pasii, apoi toate ecranele au devenit sfere care au fuzionat intre ele, declansand in sufletul meu melodiile reamintirii. Era un fir divin care se dechidea in mine acum pe o alta pagina, invitandu-ma intr-o noua lucrare. Cu fiecare fuziune, ma aliniam, ascultand Cerurile ca un soldatel innaripat. Cand valsul s-a inchis Maestrii m-au chemat si mi-au dat inca trei sfere cu geometrii emitente. Sa atinga taina Unimii atat mi-au zis. Apoi frunza-sala a vibrat, raza m-a luat cu ea si m-a dus la radacina unui copac alb-argintiu imens spunandu-mi. Acestea sunt creatiile in pregatire.

Am privit globurile care ma insoteau si am zambit. Pamantul e rodirea. Pe solul lui, creatiile prind parg. Si noi….copiii care se bucura de ele.

 Apoi am vazut o gradina  a creatiilor cu multe flori, copaci graitori, sori, aripi si melodii ceresti. Aici Totul a fost plantat. Veniti sa le luati in taina Unimii. Va asteptam.

Gradina m-a imbratisat ca o mama blanda, generoasa, calda iar eu am sarutat-o in lacrima…..

Pe aripa recunostiintei m-am intors glasuind…..