Sal Rachele, cunoscut medium şi clarvăzător din Sedona şi autorul cărţilor din seria „Transformări Planetare : 2012 – 2030. Mesaje de la FONDATORI”, (care se pot găsi, inclusiv ultima, „PĂMÂNTUL SE TREZEŞTE”, la Editura CHRISTALIN : ) – vine şi în România, mai întâi la Braşov, din 28 septembrie 2012 !
Detalii despre eveniment
Evenimentul este structurat în două mari părţi, pe parcursul cărora Sal Rachele şi Fondatorii vor oferi :
– prima parte : 2 zile de workshop-uri („channeling”) şi
– partea a doua : 3 zile de sesiuni individuale.

Ziua 1-a a Evenimentului (vineri, 28 sept.) va fi o seară cu SAL RACHELE şi FONDATORII : INTRODUCERE ÎN TRANSFORMĂRILE PLANETARE.
Durata : aprox. 2 ore.
Preţ : 10 Euro (în avans) sau 15 Euro (în ziua respectivă).

Ziua a 2-a (sâmbătă, 29 sept.) va fi plină şi intensă, structurată iarăşi în două părţi :
– VINDECAREA ŞI EVOLUŢIA CELOR 6 CORPURI MAI DENSE(dimineaţă) şi
– PROGRAMUL MAESTRU, TIPARUL ÎNĂLŢĂRII (după-amiază).
Durata : aprox. 8 ore.
Preţ : 60 Euro (în avans) sau 75 Euro (la sală).

Următoare 3 zile (duminică, 30 sept. – marţi, 2 oct.) vor fi acoperite de sesiuni individuale, unde Sal Rachele ,împreună cu Fondatorii şi/sau ghizii săi, va oferi „channeling privat” celor dornici de a li se transmite personal informaţii prin channeling conştient sau clarviziune, vindecarea liniilor temporale sau alte procedee de vindecare şi conştientizare, unice prin intensitatea şi eficienţa lor.
Durată : 55 minute / sesiune.
Preţ : 60 – 75 Euro / sesiune (55 minute).
(Preţul variabil este adecvat puterii financiare şi dorinţei de a dărui al fiecărui participant la acest moment deosebit al întâlnirii cu Sinele Superior)

Pentru participarea la  workshop-ul lui Sal Rachele la Braşov din 28-29 septembrie 2012 se vor parcurge următoarele  etape :
Rezervarea.
Cei care doresc să participe la acest eveniment, mai întâi trebuie să îşi rezerve biletul. Pentru aceasta, veţi transmite  numele şi datele de contact la adresa de e-mail : salrachele.brasov2012@gmail.com.
Rezervarea biletului se face prin plata avansului de aprox. 30% (90 lei) din preţul total de 70 Euro al celor două zile de worhshop-uri, în  contul care vă va fi transmis fiecăruia în parte, pe adresa de e-mail.
O persoană poate rezerva pe numele său mai multe bilete.
Rezervarea biletelor şi plata avansului se face în ordinea înscrierii, în numărul de locuri disponibile.
Rezervarea biletelor şi, implicit, plata avansului, se va face până la data de 15 august 2012.
Plata integrală a biletelor se va face până la data de 3 septembrie, în  acelaşi cont în care se virează şi avansul pentru rezervare.
Biletele vor fi disponibile la sală, înainte de începerea evenimentului, înmânându-se fiecăruia în parte, pe bază de tabel nominal.
Pentru persoanele care locuiesc în Braşov, biletele vor putea fi luate direct de la organizatori, începând cu data de 15 septembrie.
În cazul în care o persoană care a plătit avansul renunţă la participare (cu informarea organizatorilor), avansul i se va returna parţial, respectiv din suma de 90 lei, va primi suma de 50 lei.
Pentru cei care renunţă la participare, avansul nu va mai putea fi returnat, nici măcar parţial, începând cu data de 3 septembrie 2012.
Dacă cineva doreşte să participe numai la workshopul de sâmbătă sau numai la cel de vineri seara, va specifica acest lucru în cererea de rezervare. (Amintim că preţul, pentru plata în avans, pentru participarea la workshopul de sâmbătă este de 60 Euro iar la cel de vineri seara este de 10 euro).

Biletele achiziţionate nu sunt returnabile, dar în cazul în care posesorii renunţă la participare din motive obiective, acestea pot fi transmise altor persoane, cu informarea organizatorilor.
Atenţie !
În cazul în care biletele nu se rezervă din timp şi vor fi cumpărate direct la sală, în ziua evenimentului, preţurile acestora vor fi de 15 euro pentru workshopul de vineri seară, respectiv 75 Euro pentru workshopul de sâmbătă (aceasta numai pentru cazul în care vor mai fi locuri disponibile).
Programarea pentru sesiunile individuale.
Persoanele care doresc să participe la o sesiune individuală cu Sal Rachele, pot menţiona acest fapt în e-mailul trimis pentru rezervarea locurilor la workshop.
Programarea  se va face în ordinea înscrierii.
Zilele alocate pentru sesiuni individuale, la Braşov, sunt : duminică, luni şi marţi (pentru aproximativ 20 de persoane), în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2012.
Programarea clară, pe ore şi zile, va fi făcută în apropierea evenimentului, în jurul datei de 15 septembrie, când se va face şi plata biletului pentru sesiunea privată.
Dacă vor exista persoane care renunţă la participarea la sesiunea privată programată, prioritate vor avea cele de pe listele de aşteptare, în ordinea înscrierii.
În cazul în care, din motive neprevăzute, organizatorii sunt nevoiţi să anuleze evenimentul, toţi cei ce care au achiziţionat biletele vor primi integral înapoi sumele plătite.
Alte informaţii de contact cu detalii despre eveniment, la telefon : 0723.50.20.17.