Fruntea noastra exprima principiile yang, ochii exprima principiile yin, nasul exprima yang-ul, buzele sunt yin, barbia este yang iar obrajii sunt yin. Spiritul nostru e fruntea, ochii sunt sufletul, obrajii si buzele sunt inima, nasul si barbia sunt mintea. Atunci cand suferinta noastra se depune in etajele chipului, vom vedea cum acel palier cauta sa domine tot tabloul, sa fie pregnant, recunoscut, dominator. Odata alchimizata durerea, fata isi reia liniile de armonie, liniste si pace, unindu-se in acorduri de harpa cu chipul christic.

E important sa ne cerem iertare fata de principiile yang si yin pe care poate nu le-am respectat in alte vieti si in viata aceasta. Astfel fiecare bucatica de chip se va lumina iar umbra nu va mai tipa in viata noastra.

Ati urmarit vreodata cum fruntea ( care exprima spiritul) arbitreaza jocul vietii intr-o anumita etapa de evolutie sau mai multe, nasul( care exprima mintea) miroase oportunitatile si conduce, buzele si obrajii(care exprima inima) insaileaza stari roz si galbene in vertebrele unei iubiri, ochii ( care exprima sufletul) acordeaza tot universul intr-o imbratisare? Daca am putea canta concomitent dar si succesiv la cele 4 clape si suratele lor, muzica aceasta ar vindeca, elibera, mantui universul.

Cand spiritul, sufletul, mintea si inima isi desfasoara melodiile, chipul nostru castiga in elasticitate, emanatie, tinerete. Ordinea de dorit este: spirit suflet, minte, inima sau suflet, spirit, inima, intelect. Incercati acum sa faceti orice expimand aceste 4 verigi.Ce simtiti? Ce se aseaza in voi?

Cum este cand va dati voturile unui leader care este preponderent minte?sau preponderent inima?

Cum este o organizatie care insaileaza oameni in primul sufletisti?

Ceea ce ne aduce intersectia Vechiului Pamant cu taramul numit Acasa este Noul Pamant care reitereaza ordinea si frumuseatea clapelor despre care am vorbit mai devreme. Este pianul initial la care suntem toti conectati si care va genera moduri de fiintare care nu vor mai raspunde la frica, manipulare, bani, agresivitate, competitivitate, orgoliu, putere.

Orizontala inimii si a mintii traieste in noile frecvente ale pamantului, sinergia initiala cu verticala spirit-minte.O simtiti aici in Aproape?in aceasta fuziune Totul se uneste cu Unul desavarsind ( dupa cum unii dintre voi deja simt) opera de reintregire.

Gratia sa fie cu Voi!!!