De multe ori asociem idea de sacrificiu cu renuntarea, jertfa, suferinta insa in adevar sacrificiul deschide usa lui Dumnezeu in noi, ne dezvaluie miezul unei situatii, centrul nostru, ne poarta in lumea invizibila, ne sustine in transformare, transmutare, transfigurare. Si nu vorbim despre sacrificiile de animale exterioare ci doar despre a renunta la slabiciunile noastre, la vicii, dependente, placeri, egoisme, roluri limitative, la dreptatea noastra, la credintele pitice care ne tin inlantuiti.

Nu poti vedea varful de munte daca esti impachetat in asteptari, conditionari, dorinte.

In cuplu …….in trecerea de la o etapa pot aparea mici sau mari desincronizari, lupte cum le-ati numi unii dintre voi …..in care deodata ne imbracam cu haina victimei pe care o avusese si bunica sau ne activatim sabia calaului pe care o purtase si tata sau ne punem o platosa cu care ne impietrim jucand rolul distantului. O intrebare care v-ar conduce in miezul vostru ar fi aceasta: Ce pot jertji pe altarul cuplului pentru ca aceasta entitate Noi sa radieze? Cand spun jertfa ganditi-va la …..la tot ce tine de triunghiul cu varful in jos, la personalitate, la slabiciunile voastre, la asteptari, conditionari, dorinte, proiectii, clisee, repetitii. La ce as putea renunta in aceasta clipa….pentru ca acest cuplu sa zambeasca? Si descoperi deodata…ca la dreptatea ta sau la nevoia de a fi pe scena sau la supararea pe barbati sau la orgoliu sau la nevoia de a domina sau la dorinta de a primi toata atentia celorlalti etc.

V-ati intalnit cu astfel de situatii? V-ati activat capacitatea de jertfa? In sine aceasta capacitate deschide dumul catre indumnezeire inmultind darurile noastre dand grai varfurilor de munti.

De multe ori dupa initieri, maiestrii, preotii femeile sau barbatii…..incep cu orgoliu spiritual sa genereze valuri in cuplu pentru ca vor sa indrepte atentia celorlalti catre propriile descoperiri, trairi, radiante. A fi traitor de Sens inseamna sa iubesti viata sa cum este, sa faci dragoste, sa te bucuri de o floare, sa bei un pahar de vin daca simti, sa calatoresti, sa ai un serviciu, sa imbratisezi oameni foarte diferiti si toate acestea in stari de constiinta inalte. Nu te ajuta sa dezvolti o atitudine de tipul eu sunt radiant si tu nu….Cu cat esti mai viu, mai prezent, mai conectat la Ceruri…cu atat mai mult alegi sa stai in culisele cuplului, relatiilor, povestilor cu care te intalnesti sustinand poate doar invizibil taina casatoriei, iubirea, inaltimile. Jetfesti din nevoia de a avea dreptate si cuplul tau va radia peste timp scrijelind poate memoria spirituala a umanitatii.

E foarte usor sa te separi este frumos, inaltator, maret sa faci jerfe zilnice pe altarul darurilor( sculandu-te noaptea si scriind) pe altarul profesiei( aducand triunghiurile de virtuti in jocul profesional) pe altarul iubirii( alegand Cerul si nu dreptatea ta) pe altarul relatiei cu mama( ascultand-o si nu judecand-o) pe altarul relatiei cu copiii( jerfind din timpul daruit profesiei sau al pasiunilor si daruindu-le lor acel timp). Si toate aceste jertfe maresc viteza de indumnezeire creend salturi de intelegere care nu ating lobul stang sunt varfuri interioare care sparg coaja de ou, dezvelind Omul cu O mare.

Jertfa nu te transforma intr-o victima ci te face om radiant, treime in Unime, intelept. Renuntand la orgoliul fizic, intelectual, spiritual, cuplul sau relatiile tale pot straluci.

Fara jertfa ramanem intr-o intelegere efemera a cuplului, a relatiilor, a vietii. E greu sa ne dezbracam de rolul de victima insa lasandu-l in noi….nu inaintam.

De multe ori oamenii imi spun la cabinet…Nu pot renunta la a merge la ateliere, initieri, intalniri cu tine si daca el nu vrea……incep sa mint sau evit sa spun unde sunt sau ma gandesc la divort. Aceasta nu este o jertfa.

Rugati-va in sufletul sotului vostru, postiti, cereti de la ingerii cuplului ajutor sa va dezveliti darurile si veti vedea ca sotul sau prietenul va veni cu voi la ateliere, in calatorii spirituale, in dezveliri. O jerfa nu se bazeaza pe minciuna. Alegeti adevarul si acolo unde este iubire……veti jertfi impreuna timpul dedicat shopping-ului pentru un timp spiritual dedicat dezvelirii, centrarii, inaltarii.

In sine jertfa este o intalnire cu Cerul, o primire in Imparatie la care participam cu corpurile superioare, renuntand la lumisme, piticisme, slabiciuni. Si lepandandu-ne ne-am inaltat traind acele varfuri de intelegere care descriu taramul lui Acasa.

Unimea inseamna sa renunti la roluri limitative jucate in relatia cu tatal interior la credinte limitative, roluri pitice, slabiciuni din relatia cu mama divina, la razvratirile fiului si fiicei dand grai Unimii din tine. Aceste renuntari vin dupa constientizari insotite de noi actiuni si integrari. Nu intri in Unime ca mama-prostituata sau tata punitiv sau copil razvratit. Unimea presupune multa jertfa bazata pe constientizari in lumina constientei adica in bratele Cerurilor.

Faceti-va o listuta acum la inceput de an si lucrati astfel:

Imi asum ca manifest victima in relatia cu sotul si Aleg sa renunt la acest rol

Imi asum ca vreau dreptate in orice context si Aleg sa renunt la dreptatea mea

Imi asum ca sunt rea cu fetele frumoase din jurul meu si Aleg sa renunt la aceasta rautate

etc

Apoi asezati-va intr-un jurnal spiritual…..noile alegeri, aspiratii, idealuri pentru anul 2020. Ele vor deveni realitati pe masura ce va eliberati de roluri limitative, slabiciuni, rautati, orgolii, atasamente.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice