Ne aflam adeseori in valea unei teme experimentand furia, supararea, frica sau alte viuri emotionale cautand cu disperare iesirea din bucla existentiala in care ne simtim prinsi, legati, ancorati.

Am uitat sau nu….. muntele schimbarii ne cheama si in versul lui orice provocare contine o cheie sau mai multe care ne pot ajuta sa dezlegam ghicitoarea, enigma si astfel sa iesim din labirint.

Vizualizati ca fuzionati cu urmatorul simbol: un triunghi imbracat de o sfera in centrul caruia se afla o cruce.

Experimentati aceasta cotopire intalnindu-va cu Centrul, dand voie razelor interioare sa atinga bucla in care va aflati si sa va elibereze.

Triunghiul este muntele iar urcarea lui presupune dezvelirea darurilor cu care vine experienta si insasi saltul de la paradigma veche care a atras provocarea la versul nou.

Puteti folosi o mantra a unimii, o rugaciune, contemplatia, concentrarea.

Incercati sa simtiti puterea crucii care se dezvaluie in voi, triunghiul-munte care se trezeste, viul sferei care va ia in brate precum si valsul cu alte sfere pe spirala inaltarii.

Lasati rodirea sa apara. Cu Totii suntem Maestrii ai Trecerilor avand puterea de a construi drumuri pline de daruri peste apele involburate ale experientelor.

Si sigur aceste podete, trecatori ne duc din ce in ce mai repede pe varf de munte, legand micutii pasi de salturi.

Atunci cand simtiti ca nu puteti trece….peste tradare, egoism, agresivitate sau alte limite de fiintare si orice tehnica pare ca nu va ajuta priviti varful muntelui interior.Straluceste?

Daca da…lasati aceasta luminozitate sa va patrunda ducand-o mai departe catre sforile in care v-ati prins.

Reveniti la dansul cu varful pana cand simtiti ca sunteti insasi muntele dezvelit, stralucind, plin de iubire de tot si toate.