Cele 3 raze care m-au adus pe Cale si care s-au activat ca niste sori cand ma aflam la rascruce de drumuri au fost: calugarita-asistent cu trusa de limpezit suflete trecand dealurile, muntii, vaile ….cavalerul-tesator pe cai de lumina si steaua cu opt colturi. Pare ca prezint trei filme cand de fapt sunt niste descarcarcari ceresti din Contractul spiritual scris in Viata dintre Vieti, activari de reamintiri, dezveliri, faruri pe Cale.

Omul are o anumita inertie in a sparge coaja de ou si a-si trai plinul insa pe masura ce activeaza triunghiul Cauta si vei afla, Bate si ti se va deschide, Cere si ti se va da…Calea lui se dezvaluie si prin Casatoria dintre triunghiul cu varful in sus cu cel cu varful in jos, Fiul de Dumnezeu, radiaza.

Triunghiul cu varful in sus este graimea Sinelui superior, insasi Constienta, Trinitatea superioara( formata din corpul cauzal, budhic, atmic). La intersectia triunghiului cu varful in jos cu cel cu varful in sus se afla, Constiinta, degetul divin, ecranul pe care se proiecteaza faptele noastre din alte vieti dar si din viata aceasta triunghiul cu varful in jos fiind Sinele inferior, Personalitatea, Trinitatea inferioara( formata din inima, minte corp). Centrii superiori sunt activi in triunghiul cu varful in sus cei inferiori in triunghiul cu varful in jos, constiinta noastra fiind activata de chakra 4, cea care se dilata prin rugaciune, creste prin meditatie, rade prin contemplatie, dezvaluind teritoriile sufletului, conducandu-ne pe axa chakra 4-6-8, la dezvelirea Contractelor noastre, a drumului pe care il avem de facut, a vocii unice dar si a trecutului ce e de dorit sa fie limpezit cu lacrima, oftat, cascat.

Omul aliniat la Voia Domnului stie sa traiasca Acum-ul conectat( in triunghiul cu varful in sus) si constient( triunghiul cu varful in jos), onorand Clipa, prin casatoria dintre toate instantele, dand plinatate vietii sale!!!!

A fi receptiv inseamna a varsa paharul cu toate atasamentele, schemele, rigiditatile, lasand Graalul sa se umple cu Vocea Cerului. A fi prezent, conectat, constient insemna a recunoaste Conul Luminic, Lucrarea Universului in Tine fiind pura ascultare sau emisie pura pentru Tot si Toate.

Chakra a 8 a, steaua sufletului comunica cu steaua pamantului, activand contractele noastre spirituale, legatura cu alte civilizatii dar si cu Geea, traducand acest contract pe toti centrii, prin teme, daruri, salturi de intelegere, fiecare centru avand o triada sacra care traduce Voia Domnului. Nu stiu daca ati observat insa anul acesta materializam doar din acest acum conectat nu din liniile trecutului si nici din dorinta de a repeta o experienta. Pe 28 si pe 30 iulie vom lucra mai mult cu centrii superiori si transpersonali pentru a-i activa pe Cale, a ne intari, a ne trai radianta unica.

Patrundeti in miezul vostru cu iubire, smerenie, blandete activand rafturile superioare!!! Ce intuitii coboara? Ce aripi se activeaza? Ce chemari va anima? Ce lucrari se activeaza in interiorul vostru?

Va invit pe 28 la un atelier dedicat cavalerilor unimii si tehnicilor de intarire psi si pe 30 iulie la un atelier dedicat Caii.

Conectati-va la centrul vostru. Ce va spune?