Candva prima femeie a coborat din Sfera Initiala pastrand luminescentele si intregul ocean de culori, Intact. Ea putea sa vada inlauntrul Pamantului si sa vorbeasca cu Cerul folosind toate potentialitatile ei intru Iubire, Intelepciune, Blandete cu Graiul ei Divin atingand Totul.

Aceasta femeie se spala pe fata cu apa Vietii iubea toti copacii din gradinile Universului, manca si bea Lumina, comunica in unime cu Florile, valsa cu toate Sferele Ceresti, prin atingerea ei, totul capatand Radianta.  Intregimea, unimea, fuziunea aceasta pe care noi o regasim in vis, somn, meditatie, contemplatie, rugaciune si care raspandeste in Univers un parfum atat de minunat ne cheama Acasa. 

Sfera Mama cunostea noaptea ce urma sa vina peste lumescul din femeie si toata ratacirea zbuciumata generata de valurile uitarii. Si stiind a lasat-o pe Eva sa coboare pe Geea ca Fiica si sa anime intoarcerea catre Gradina Edenului, Pomul Binelui si Raului devenind in taina Recunoasterii de Sine, copacul Christic, soarele divin, pomul Unimii. 

Si Eva a luat chip lumesc cunoscand jocul dintre  Sfera-Mama si Sfera-Tata, ajutand-o si pe Geea o alta sora si fiica sa se intoarca Acasa. Si povestea continua cu Eva ca fiica razvratita, ca mama suparata, ca printesa, d-na Nemultumita, amanta pentru ca dupa ce goarna energetica a sunat ….ea sa se innoiasca imbracandu-se cu darurile si cununile Initiatei, Maestrei, Preotesei. 

Va invit sa facem Impreuna urmatoarele exercitii pentru a lumina chipul acestei Treceri:

  1. Cititi Acatistul Maicii( Vindecatoarea)
  2. Imbracati orasul, tara planeta in Braul Maicii( Vizualizati un brau alb-roz-mov cum inconjoara orasul apoi tara apoi planeta) Lucrati treptat.
  3. Dupa ce ati facut acest lucru asezati in centrul orasului, tarii, planetei urmatoarele daruri: Rugul cel Nears, Crinii Maicii, Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena, Sf Graal, Copacul Christic, Sfanta Cruce, Fantana Limpezitiare a Maicii, Stalpul de lumina a lui Isus, Razele Vindecatoare ale Maicii. Vizualizati lucrarea in timp ce lucrati. Cascati, oftati, lacrimati. Puteti folosi 3, 5, 7 daruri. Daca va cheama doar cele pe care le-ati activat prin Acatist folositi-le doar pe acelea.
  4. Deasupra puneti Cununa Divinului Feminin sau Coroana Luminii Divine( Initierea lui Melchisedec)
  5. Imbracati aceasta configuratie cu Coloana Luminii Christice
  6. Fie ca Bunul Dumnezeu sa coboare in structurile Tuturor, Iubire, Clar, Discernamant( un triunghi), Smerenie, Credinta, Pace( al doilea triunghi), Trezie, Aliniere la Voia Domnului, Unime( al Treilea Triunghi). Asa sa FIe!
  7. Puteti intra in lucrare chiar daca nu aveti initieri. Reamintirea, iubirea, capacitarea de jertfa va vor sustine
  8. Aceste daruri christice, ne sustin atat in Limpezire cat si in procesul de Vindecare si Trecere