Fratilor, focul despre care Regina Maria ne vorbeste( prin scrierea de mai jos) e foarte puternic si este activ nu doar la granite. Nu ne-am pastrat neutralitatea de aceea e posibil sa fim foarte afectati de plasele intunecate ale razboiului. Daca am fi ramas neutri poate doar criza resurselor ne-ar fi atins. Aceste lucruri s-au schimbat acum…in poarta aceasta intunecata din 4-6 mai. Sa nu va uitati patria in aceste timpuri. Rugati-va neincetat!!!! Mai avem un mic ragaz de timp pana la Rusalii( desi harta acestei luni este plina de evenimente) ca sa putem accesa o linie temporala inaltatoare pentru tara noastra!!!! Daca nu reusim ne asteapta foametea, clocotul pamantului, durerea, tristetea!!!Da-ti la o parte placerile, distractiile, hedonismele si rugati-va, postiti, intrati in armata Domnului. Timpul e foarte scurt. Ganditi-va cum puteti participa la intarirea scuturilor de lumina ale acestei tari!!! Nu fugiti!!! Evitand acum greul ne vom intalni cu el in urmatoarea viata. Timpul acesta „de cernere” dupa cum ii spune parintele Arsenie Boca ne invita sa ne activam maestrul interior. soldatul divin, insasi Sfantul. Va recomand sa intrati pe Spirala Divina citind trei acatiste pe zi, postind lunea, miercurea si vinerea, spovedindu-va, participand la Sfanta Liturghie si la Dezlegari. Mai sunt blesteme pe tara noastra ce pot fi dezlegate prin credinta noastra vie unita cu lacrima. 

Nu va impietriti, nu va sfasiati. Putem doar sa fim Impreuna, in rugaciune, lacrima, post pentru a linisti apele involburate si a inlatura focul malefic. Balaurul cu sapte capete e viu si mult foc arunca peste noi …insa alaturi de Arh Mihail, Sf Gheorghe, Stefan Cel Mare, Mihai Viteazul si alti sfinti vom reusi sa stapanim aceste valuri de incercari. Indrazniti sa fiti oameni cu O Mare, stalpi de lumina, rugatori, soldati divini, jertfitori!!!!Daca ati reusit sa va luati o casuta mica in munti…minunat…daca nu intariti casa lui Hristos din interiorul vostru. Acum se dau marile examene!!! Va iubesc!!!!

Sunt trei imagini legate de tara noastra. Acum suntem in primul scenariu. Sa fim curaj, incredere, trezie!!! Nu va bagati capul in pamant ca sa scapati de framantare ci cutezati sa intrebati Cerul si sa va intariti zi si noapte!!!!

Mai jos….este un mesaj al Reginei Maria, MayRa pentru noi.L-am primit duminica contempland in altarele ei. 

….

Am plecat spre Balcic gandindu-ma la regina Maria si la acest loc de poveste care o sustinuse tacut, calduros, iubitor sa isi desfaca aripile interioare. Pluteam prin ochii ei….. simtind-o aproape deasupra florilor.

Deşi îl vizitase în 1915 şi văzuse ce era de văzut, regina Maria se îndrăgosteşte de Balcic abia în 1924, într-atât de puternic, încât îşi construieşte, pe ţărmul stâncos şi sălbatic, un adevărat paradis. Se poate spune că datorită ei, din acest moment, mitul Balcicului nu mai are nevoie de combustia istoriei, este pur şi simplu sincron cu realitatea, ba chiar o înrâureşte, dându-i o strălucire fără egal în perioada interbelică”, scrie Lucian Boia în cartea „Balcic. Micul paradis al României Mari”.

……..

Am lasat firele istoriei deoparte si am pasit pe cararile Ei chemata de fiecare colt sa ii simt ………Parfumul. Sunt trei altare aici care iti graiesc in suflet fiind formate din flori, icoane si insasi Cerul. Aici o simteam pe MayRa, o preoteasa a Unimii, o treime radianta, o raza aurie. Nu mai era regina …..era omul conectat, crucea in actiune, sfera radianta. Intrand in Centrul meu….s-a activat spirala intrebarilor. Am simtit-o imbracata in roz-argintiu cu o cununita frumoasa pe cap, trena ei acoperind intreg locul. Ne imbratisa pe toti lasand o floare sau mai multe ….in suflete. Ochii ei pluteau peste tot avand caldura, mireasma, blandete.

MayRa care este chipul tarii noastre in Acum?

E ca un buchet de flori….insa o parte dintre ele sunt vestejite, triste, planse. Aveti multe daruri insa v-ati dat puterea celor care vor doar sa va ingenuncheze, sa profite de voi, sa fiti scut pentru ei. Nimeni din exterior nu va poate salva cu atat mai putin americanii ….Doar in voi veti gasi curajul, puterea, discernamantul de a creste si a a va dezveli ca o tara mica dar putermica, radianta, graitoare in adevar, neutra in aceste vremuri. V-ati pierdut insa o parte din podoabe…..Am auzit-o oftand si am vazut-o stand pe un fotoliu mic…aratandu-mi trei chipuri de tara……o tara calcata in picioare si mult foc de jur-imprejur iar printre noi multi tradatori… incercand sa ne ridicam insa aveam picioarele rupte si chipul partial indurerat….apoi am vazut o hora ce a devenit o spirala cuprinzand sufletele radiante de pretutindeni, toti in Unime conectati la Soarele Divin.

M-a luat de mana si am pasit in tara care era inconjurata de foc. Cativa oameni din interior inteteau focul si apele aruncand ceva in ele si devenind involburate si greu de stapanit. Deasupra tarii o entitate neagra….trimitea in toate zarile…. fum plumbuit. Parea ca cei multi dorm un somn otravitor, o parte manipulatorii erau foarte ocupati si isi tineau interesele.in brate…..si o alta parte erau cutezatorii, cei tenace, de neinfrant care teseau din fire de lumina…un nou chip pentru tara. Cei ramasi si puternici pareau ca lupta zi noapte cu acest fum innecacios, cu volbura apelor, cu focul malefic, cu vanturile intetite de aceea entitate neagra. Un cerc gri s-a conturat de jur-imprejurul tarii. Regina mi-a spus…sunt deciziile celor care profita de puterea pe care le-ati dat-o. Sunt tradari, interese proprii, pacte intunecate. Cercul se strangea sufocand oamenii-spice, oamenii-flori. Deodata am vazut ca entitatea cu chip de balaur s-a ridicat si a suflat peste pamant. Un zgomot ca un huruit de tren a despartit pamanturile. Un foc mare a a tasnit….cuprinzand locurile, oamenii, Totul. Insa cei intariti pareau ca nu pot fi atinsi, focul le atingea privirea…si apoi se retragea….speriat de forta, credinta, curajul celor ramasi.

Regina mi-a aratat ……un stol de pasari negre. Sunt armele folosite…nu sunt pasari..Multe arme invizibile si vizibile sub forma de virusi, vaccinuri, stiri false, tehnologii intunecate, bombe….. sunt folosite pentru a fi speriati, ingenunchiati, condusi din umbra de un guvern al carui chip nu-l vedeti si care momentan decide pentru aceasta planeta. Mai multe plase au innegurat vazduhul……cuprinzand teritorii intregi. Oamenii se zbateau…..cuprinsi de furie, deznadejde, boala. O moarte lenta….atingea pe multi, foarte multi. Un zbucium mare…..clocotea in inimi. Cei vaccinati…….multi dintrei ei vor muri….sopti MayRa…apoi altii vor fi cuprinsi de focul malefic, ape murdare, vanturi intetite de tehnologiile negre. Pamantul se va zgudui insa nu va infricosati. Aceasta este Voia Domnului.

Regina m-a luat de mana …scotandu-ma de pe acest front al durerii marcat de focul suferintei si m-a dus intr-un castel frumos, departe de lume acolo….unde puteam sa aud muzica sferelor. Simteam in sfarsit .. pacea, plinatatea, bucuria…. Ne-am indreptat catre o camera micuta ca o chilie de calugar…..cu covoare pline de motive tradionale, flori si perdele razacioase si aici ….am putut sa o simt pe MayRa….asa cum o stiam, Aici sunt Acasa imi spuse ea…e locul unde ma intalnesc cu voi la nivel de suflet, vorbim, calatorim impreuna, impartasim. In fata acestei camere…..am vazut campuri cu flori…..care parca se duceau in nelimitare. In camera a intrat o fiica adusa pe o targa…cu chipul indurerat si picioarele rupte. E tara noastra…atinsa de foc, vanturi, arme invizibile, tradari. A luat o potiune……din flori si i-a uns….toate ranile. Si am vazut-o ridicandu-se si razand…scuturandu-se de cenusa unui timp ce parea si indepartat si apropriat……..O radianta frumoasa i-a coborat in chip si o bucurie a inundat intreaga camera. Daca sufltetele voastre stralucesc…a spus regina….totul isi va recapata stralucirea veche la care adaugam si radianta noua. A zambit…si mi-a luat mana punand-o pe inima ei. Va iubesc prin toate florile, prin toate rasariturile, prin toate zambetele. Camera s-a umplut de multe entitati frumoase…desi parea initial foarte mica. Ne-am imbratisat si am pasit intr-un salon …unde multe chipuri de domnitori romani si sfinti ne priveau…Acestia sunt prietenii mei si ai vostri. De aici va transmitem forme-fand, sentimente inaltatoare, scrieri, decizii. Si unele sunt receptate…altele inca isi mai cauta interlocutorii. A zambit…Aici ne rugam impreuna pentru acest taram minunat numit, RaMaNia. Si cand ne simtiti chipul si pacea si blandetea…..sa stiti ca suntem Impreuna si aproape, foarte aproape.

Regina m-a invitat sa particip la acea intrunire …ce avea ca tema, destinul tarii noastre. Erau 72 de luminatori si primul cerc era format din Intelepti apoi veneau Maestrii apoi Sfintii si apoi Chipurile radiante.

Am auzit foarte clar: din aceasta tara vor pleca printii intunericului. Destinul ei in acest Acum se va dezveli. Va fi cea mai frumoasa, mai calda si mai iubitoare tara. O tara a florilor, miracolelor, contemplatiei. O tara a rugaciunii, sfinteniei, a timpului nou.

Am vazut cum entitatea cea neagra s-a ridicat mugind…..Arhanghelul Mihail a pus capastrul pe ea si…..balaurul a tacut, un timp al pacii atingand cu razele lui……Totul.

O alta fraza…mi s-a parut coplesitoare. Fiinte pline de daruri de pe toate planetele ridicate vor sustine refacerea acestei tari. Va fi loc de pace, pelerinaj, insotire cu Omul, Pacea intru Hristos, Iubire.

Apoi am vazut o cetate frumoasa….cu 12 stalpi de lumina si o spirala in centrul ei plina de suflete radiante toate cu cate 12 raze dezvelite care intrasera intr-o hora minunata salutand Cerul si Pamantul. Erau frumosi cu totii si de pretutindeni, cei ramasi pe planeta veniti in Patria Graalului, Noul Taram al Pacii, Iubirii, Armoniei.

Dansul acesta hranea totul, holdele, zorii, oamenii. Cetatea de lumina…era vie si noi-toti …Una.

Am iesit din aceasta sala…cu MayRa de mana si m-am lasat dusa in gradinile ei…..Aici sunt florile cu care vorbesc, florile cu care cant, florile care ma asculta. Percepeam graimea lor insa nu stiam ce spun.

Iti spun ca esti binevenita…si ca in limbajul lor ne putem uni sufletele…Oricand. A luat un mic buchet de flori roz si mi l-a azezat in par. Apoi ne-am prins in vals…lasand Timpul Nou sa cuvante…..
Cine se simte soldat divin, aparator crestin, stalp de lumina il invit pe 24 mai ora 18 30 sa tesem invocatii, rugaciuni, meditatii pentru a intari scuturile de lumina ale tarii. La timpul potrivit vor pleca si printii intunericului insa acum…sunt foarte puternici si pe toata planeta iar Europa este acoperita de nori. 

Unde se va tine atelierul? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand? 24 mai, ora 18 30

Sa fim incredere, putere, curaj!!!!