M-am gandit sa vorbesc despre cuplurile napadite de tehnologie, rapite de facebook, innebunite dupa ceea ce se spune, zapacite de imagine si like-uri care nu-si mai traiesc de mult timp versul propriu ci doar pe al celorlalti. Ii vezi adeseori la terasa zambindu-si unul altuia si te astepti ca valsul sferelor sa porneasca si sufletele lor sa zumzaie animate de recunoasterea de Sine insa brusc fiecare isi ia mobilul si incepe sa puna o fotografie pe facebook sau se uita la ultimele can can-uri si rade fiecare singur…..sau unul sta de mobila si celalaltraspunde la telefoane neimportante invadandu-si timpul personal cu piticisme.

In triunghiul descris de mama-tata-fiu, fiica acolo unde se configureaza Cuplul, temele noastre din relatia cu mama interioara( si anume, partenera, sotia, soacra) dar si cu tatal, fiul, fiica ne descriu Misiunea( pe care o puteti vizualiza ca un cerc care imbraca triunghiul).
Stand la Centru, hotii de timp nu ne stapanesc viata si nici hoatele de iubire nu invadeaza triunghiul insa atunci cand plecam in afara lui nehranind relatiile cu inspiratie, constant, frumos, dedicat ne putem trezi acaparati chiar rapiti de iluzia puterii, a banilor, a imaginii.

Vigilenta creste discernamantul, intelepciunea si mai ales iubirea.

A fi inspirat in relatia cu el, partenerul tau cu care stai la masa de pe terasa inseamna a fi in spirit cu el, prezent in divinul care este, deschis, receptiv, activat.

In Graalul cuplului se aseza mesajele, povestea, valsul nu printre like-uri, mail-uri , stai sa dau si telefonul 101, sorry trebuie sa vad ce cred ceilalti despre ultima mea fotografie sau alte chestii de tipul acesta care te scot din taina lui acum indemnandu-te sa traiesti futil prezentul si sa nu lasi amprente in memoria afectiva si spirituala a cuplului.

Si ma uit la postura, mimica lor si vezi ca persona( masca) jubileaza la un like insa sufletul e trist, nehranit de aceasta intalnire a ego-urilor, sfasiat.

Trilogul in cuplu ( eu-tu-sursa) presupune multa detasare, smerenie si daruire in timpul dedicat acelui noi. Altfel flow-ul nu apare iar cei doi nu pot accesa tortul momentului fiecare plecand acasa cu niste frimituri si acelea nehranitoare.

Incercati sa lasati telefonul fizic deoparte, sa va priviti, sa va imbratisati, sa admirati copacii, sa alintati o raza de soare si apoi sa despaturiti o poveste care este a sufletului vostru.

Marea simplitate aduce atat de multa talcuire.
Tehnologia cand nu creeaza dependenta si este folosita ca un instrument ce poate optimiza anumite procese, este benefica. Cand incepe sa te alimenteze cu iluzii, dependente, ceata devine nociva atat pentru cuplu cat si pentru noi toti.

Tehnlogiile unimii sunt in primul rand in interiorul nostru si oricand le puteti accesa in frecventa iubirii, bucuriei, deschiderii.

Oare de ce credeti ca bilocatia, comunicarea telepata, scrierea conectiva, comunicarea cu ingerii ne-au fost dezvaluite?
De ce sa le subtiem si omoram sub like-uri?

Doar intre sufletele aerisite curentii divini graiesc doar in Graalul lui Acum, cuplul se dezvaluie, creste, radiaza.

……

Si despre acest subiect, tehnologiile Unimii si misiunea noastra vom vorbi pe 1 sept in cadrul atelierului deja anuntat.

Va imbratisez!!!