Dupa cum probabil intuiti exista civilizatii care ne sustin in Trecere pregatind Saltul si frati de-ai nostri care nu se grabesc sa participe la Marele Vals, mosind in Unime, Ierusalimul Celest.
Sfintii, maestrii, protectorii acestei planete conlucreaza in asa fel incat micile si marile treceri sa se faca chiar daca anumite Civilizatii si Fratii nu vor sa participe la aceasta Lucrare.
Softul intitulat Ierusalimul Celest a fost introdus in computerul acestei planete si oricat ar fi de minimizat, ascuns, atacat de virusi, el se deruleaza frumos, in anumite tari chiar cu maxima viteza.
Iubesc oamenii care au aceasta misiune de Trecere… de activare a Legaturilor, de dezvelire a Darurilor, de asezare in Sfant Numele Tau, de Inaltare. Ei contribuie mult la transformarea disonantelor, tipetelor, razboaielor in hore ceresti. Impreuna suntem Una indiferent daca intram acum in joc sau mai tarziu.
Putem sta pe margine, o runda sau mai multe insa pana la final muzica sferelor ne va atinge pe Toti.
De cand am intrat in Rusia am simtit radarele energetice cum incep sa lucreze pe fiecare chakra, cautand sa afle din pasaportul ceresc, ce misiune am in aceste teritorii, cine sunt, ce urmeaza sa fac aici. Mi-a placut ca am fost rasfoita astfel ca am continuat drumul urmand doar pasii ceresti adanc sapati in Zapada Interioara.
Cand am ajuns in Lavra de langa Moscova am simtit cu toata bucuria ca suntem alaturi in lucrare, oameni simpli, sfinti, maestri, civilizatii de lumina. Am simtit Primirea, Protectia, Dulceata. Am simtit Valsul Sferelor, Acasa.
Masa cea rotunda ( Cina din taina Unimii) formata din mai multe cercuri luminice mi-a fost dezvelita cu toata frumusetea, dragul, blandetea ei.
Rusia are mult din energia tatalui riguros si a fiului risipitor inca neintors la Familie, Acasa.
Stand in Lavra (am perceput prin atingerea Sfintei) ca si aici se face Trecerea alaturi de toti Stalpii Divinului Feminin, Maestre, Deschizatoare de porti, Luminatoare. Si nu e usoara aceasta Trecere pentru un fost Imperiu inca mancat de lacomie, interese pitice, vise invadatoare.
Undeva in sanul mamei cosmice am primit inca o data chemarea ca toti fii si fiicele sa vie la Masa, iubind, managaind, slavind Sfant Numele Tau.
Cand cercurile de lumini s-au activat si porumbei ne-au atins, Ierusalimul celest l-am simtit Aici in suflet ca un Dar mare ce asteapta la Porti, mai aproace ca oricand de Copiii care Suntem.
Fratele cel Mare numit Rusia nu vrea sa lase casele, masinile, iluzile pentru rodirea cereasca insa si pe el il asteapta parintii divini chiar daca este foarte prins de jocul pamantesc.
Alaturi de el mai sunt trei civilizatii care ii tin isonul crescand valul, impietrind, separand insa zidurile nu sunt mari astfel ca fiul poate auzi harpa mamei si fluierul tatalui. El stie melodia cereasca cu care e chemat si recunoaste drumul iar bietele faramituri care i-au fost date sunt nimic pe langa diamantele care il asteapta.
…….
Locuiesc intr-un conac care isi deschide ochii-ferestri spre o biblioteca imensa si bratele spre biserica Domnului.
In centrul acestei configuratii, copilul interior poate folosi imbajul darurilor pentru a aseza pe chipul Rusiei, o mica cununa cu multe luminite, minunate in Trecere, puternice in Salt.
Va astept in lucrare, pe toti, fii si fiice intru Domnul!….