Doamne Dumnezeule, Bunule nostru Tata din ceruri, care ne-ai daruit viata si sanatate pentru ca sa te adoram in bucurie,Trimite-ne Spiritul Tau pentru a ne ocroti, a ne pazi de tot raul si de toate gandurile rele!

Invata-ne sa implinim vointa Ta, sa sfintim Numele Tau, sa te slavim mereu. Sfinteste spiritul nostru, inalta inimile si mintile noastre ,ca sa respectam poruncile si hotararile tale. Inspira-ne ganduri curate prin prezenta Ta Sfinta si condu-ne ca sa te putem sluji in bucurie. Binecuainteaza viata pe care ti-o inchinam pentru binele suprem al fratilor nostri si al aproapelui nostru.Ajuta-ne pe noi, vegheaza-ne, pentru ca sa crestem din ce in ce mai mult in fiecare zi, in intreaga cunoastere si intelepciune, ca sa ramanem in adevarul Tau.

Indruma-ne, pentru ca tot ce intreprindem pentru Numele Tau Sfint sa contribuie la infaptuirea Imparatiei Tale pe pamant. Hraneste sufletele noastre cu painea cerurilor si umple-ne cu forta Ta pentru a putea reusi in viata.

Si fiindca ne coplesesti cu toate binecuvintarile Tale, binevoieste si adauga iubirea Ta, ca sa ramana in veci. Caci a Ta este Imparatia, Puterea si Slava, in vecii vecilor , Amin.

Sursa: Omraam Aivanhov