Rugaciunea in punctul dureros sau in chakra care este raspunzatoare de organul bolnav,- curata, amelioreaza si chiar vindeca afectiunea. Vizualizati organul apoi incepeti sa spuneti rugaciunea care va este cea mai draga. Trimiteti rugaciunea cu acul de lumina in punctul, portiunea sau la organul care va doare. Mentineti rugaciunea in acel punct. Veti incepe sa cascati, oftati sau veti respira mai lent si constient eliberand in felul acesta o tensiune, frustrare, nemultumire, emotie negativa, asteptare, disconfort care nu va lasa sa va simtiti implinit. Acupunctura spirituala functioneaza la fel ca acupunctura cu ace: eliminand blocajele se restabileste armonia in corpurile subtile si implicit in corpul fizic. Rugaciunea dintr-un punct trimite lumina la organul respectiv dar si in toate meridianele energetice, eliberand tensiunile. Trebuie sa repetati rugaciunea din punctul sau organul dureros pana cand disconfortul va disparea.

Acupunctura spirituala are acest mare avantaj: poate fi practicata oriunde.

Relatia care descrie legaturile dintre doua sau mai multe persoane, are si ea propriile ei puncte energetice care pot fi stimulate si sau curatate cu ajutorul acului de lumina. Imaginati-va relatia cu X. Arata –poate- ca o inima pe care se afla 7 chakre. Daca aveti probleme de comunicare cu X atunci puneti rugaciunea concentrata in chakra 5. Repetati operatia de mai multe ori pe zi lucrand pe relatie la nivelul chakrei 5 pana cand comunicarea se va imbunatati semnificativ.

Orice simptom neplacut poate fi eliberat cu ajutorul acului de lumina. Incercati sa lucrati pe relatiile voastre folosind rugaciunea concentrata in punctele deficitare ale relatiei pe care o aveti. Multumiti la sfarsit entitatilor de lumina care au lucrat pentru dvs in locul dureros.

Acupunctura spirituala poate ajuta omul si relatiile lui, orasul, tara , planeta. Incercati sa vizualizati tara noastra cu cele 7 chakre. Trimiteti rugaciunea concentrata in fiecare chakra sau doar acolo unde simtiti ca ne doare pe toti” cel mai tare”. In felul acesta vom reusi impreuna sa restabilim armonia, echilibrul, forta, frumusetea si sanatatea acestui spatiu. Lucrati, nu va indoiti. Unii dintre voi vor primi de la entitatile de lumina care protejeaza tara nostra, imagini, sentimente sau intuitii care functioneaza ca feedback pentru lucrarea lor. Criza economica care ne da tarcoale este si un atac concentrat asupra chakrelor planetei si ale anumitor tari. Ea functioneaza astfel: in punctele vitale ale unei tari sunt trimisi algoritmi negativi care descentreaza economic, spiritual, emotional. Ei sunt programati sa distruga campul vital al unei tari si astfel sa-i afecteze sanatatea pe toate planurile.
Acesti algoritmi negativi nu suporta rugaciunea concentrata de aceea lucrarea noastra comuna, coerenta si integrata poate transforma criza intr-o oportunitate de promovare a unui “ adevarat impreuna” . Suntem incercati prin acest atac si de aceea e bine sa raspundem cat mai rapid si sa nu lasam algoritmii negativi sa ne spulbere credinta, bucuria, pasiunea, forta, linistea si mai ales iubirea.

Imunitatea nostra spirituala construita de sfintii si calugarii care s-au nevoit prin aceste parti poate fi intarita semnificativ de acele de lumina cu care putem debloca centrii vitali ai Romaniei.

Haideti sa fim IMPREUNA pentru ROMANIA si apoi pentru NOI!!!!!Va imbratisez si va astept in MAREA LUCRARE!!!
Camelia Radu