In septembrie 2010 unii dintre noi vor trai o stare de soc, altii…. o binecuvantata intalnire cu noile valori. Septembrie 2010 aduna intr-o intersectie a vechiului cu noul, toate rezidurile din noi, disperarile, frustrarile, nemultumirile, frica si coplesitorul, izbavitor, trezia, armonia, linistea. Dand la o parte vechiul vom vedea ca suntem in fata unei porti de lumina care ne accepta doar innoiti, asezati, cunoscatori ai darurilor noastre, limpeziti, transformati. Cei acordati vor trece usor prin lunile de foc ale lui 2010 insa ceilalati vor trebui sa se aplece in sfarsit asupra lor, sa-si cearna interiorul si sa-l calibreze pe noile frecvente ale pamantului. Criza isi va arata coltii cei mari in martie 2010 si ne va musca pana in septembrie 2010.

Nu va speriati, de fapt nu e o criza ci doar o asezare a noastra in verticala pe care am parasit-o. Nu putem translata impreuna daca nu suntem aliniati interior la planul divin. Cei care stiu sa asculte vocile universului nu vor suferi, vor adanci chiar miracolul fiecarui pas. Noul Pamant va acoperi in martie 2010 la echinoctiu o mare parte din Vechi scotand la suprafata multe stangacii politice, miciuni, versatilitate, relevand orgolii, nestatornicie, dorinte de innavutire s.a. Cei care vor alege sa ramana la fel vor fi zguduiti de evenimenmtele sociale care vor urma, ceilalti vor merge cu valul de lumina si vor translata in 10 10 2010. Dupa octombrie lucrurile se vor aseza pentru cei care vor fi inteles mesajul cerurilor si pentru cateva luni linistea si bucuria ne va cuprindee aproape pe toti. Criza va mai avea un clocot in 2011 dupa care va veni MAREA TRANSLATIE care va departaja taramurile iar VECHIUL SI NOUL se vor desparti pentru totdeauna.

Criza este fapt o adancire de sens, ea ne abliga sa ne eliberam de metehne, sa ne recompunem interiorul, sa-l hidratam cu frumos, darnicie, liniste, pace, sa fiintam in alte cadre.

Multi oameni in 2010 se vor simti chemati de locurile sacre ale Romaniei. Varfurile si interioarele muntilor ne vor vorbi,. Vor fi revelate mari bogatii care ne vor scoate din situatia proasta financiara in care ne vom afla. Multi dintre noi vom alege sa ne retragem in locuri amprentate de stramosii nostri pentru a ne reintalni cu radacinile dar si pentru a le da valoare. Vor fi inviate povestile locurilor iar miturile vor genera realitati cutremuratoare. Marele Sens va vorbi prin toate alegerile noastre. Mastile Romaniei puse fortat de marile puteri dar si de politicienii nostrii, vor cade si chipul ei bland va renaste.

Sfinxul, Babele, Pietrele Doamnei, cetati si manastiri isi vor uni prin firul divin, mesajele calauzitoare. Romania spirituala isi va trezi frumusetile si ne va umple cosurile.

2010 spre sfarsitul lui va aduce patina luminii pe fata chinuita a Bucurestiului. Oamenii vor simti maretia locului si se vor contopi cu ea. Noul va insaila anumite tendinte in arhitectura acestui oras iar oamenii vor iubi, aceste pasteluri.

Romania regasita va fi o oaza pentru intreaga umanitate asa cum au spus sfintii locului dar si clarvazatori din alte tari.

Templele si muntii nostri vor fi locuri de trezie si intalnire cu alte civilizatii. De aici a pornit totul si acum in acest final-initial aici se vor intoarce toate.

Sa fim impreuna cu universul in gand, simtire, pornire!! Asa sa ne ajute Gratia!!!