De multe ori ne lasam striviti de roluri, coplesiti de ceea ce credem ca ar trebui sa faca o sotie sau o mama sau o prietena. Invatati sa va dezbracati de ele. Respirati clipa asa cum vine. Dezveliti-i buchetul cu talcuri. Suntem scantei divine care devin sori din aproape in aproape cristicizand drumul.

De multe ori asteptarile-conditionarile-dorintele mototolesc valsul in cuplu sau neiubirea-neacceptarea-neieiertarea ne fura graiul divin sau supararile-furiile-orgoliul ne topesc varfuletele de munte.

Suntem in cuplu, sfere si unime. Atat.

Invatati sa mergeti in banca divina si sa studiati cereste valsul sferelor in cuplu. In Atlantida cu spiritul intram in lumile subtile, in Lemuria cu sufletul accesam versul divin, mergand in timpul noptii la diferite clase ceresti unde studiam alaturi de frati mai mari, pe diferite teme de viata.

Cand va asezati langa celalalt in pat dupa ce ati parcurs triunghiul iertarii, v-ati limpezit sufletul, ati meditat, spuneti in voi: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om sfant ,Unime, Impreuna-Una, Acasa.

Puteti aseza intre Cer si Pamant, 3, 4, 9 sfere, un triunghi sau mai multe dupa cum simtiti. Lucrati la relatia voastra, limpeziti-o zilnic.

Cand suntem plini de asteptari ramanem la baza Triunghiului cand ne eliberam de ele atingem varful Triunghiului. Valsul se face fara gelozii, posesivitati, dreptatea este doar a mea, judecati, proiectii negative, suparari.

Invatati sa asezati relatia intr-un triunghi de pastori( maestri sau sfinti din luna in care v-ati casatorit). Rugati-va pentru graiul divin al relatiei voastre, pentru rodirea ei. Nu deznadajduiti insa nici nu asteptati sa se umple cupa relatiei cu minunatii, fara ca efortul vostru sa uneasca Cerul si Pamantul.

Exista dincolo de vocile subpersonalitatilor o graime divina care se activeaza doar cand cotcodaceala a disparut.

Relatia se christicizeaza si ea nu in tipetele rolurilor lumesti ci in valsul ceresc al regasiri, unimii, bucuriei, frumusetii, caldurii, intelegerii.

Incercati sa va conectati la varful spiralei sau al triunghiului, dimineata spunand astfel. Salut Iubirea, Bucuria, Unimea, Salut Blandetea, Rabdarea, Intelepciunea, Salut Iubirea, Frumusetea, Intelepciunea, Sunt/ em( cand sunteti casatoriti) tot ceea ce suntem, Noi suntem.

Chemati triunghiurile formate din sfere sa va deschida Drumul, sa va indrume, sa va dezvaluie talcul unei provocari, sa va ajute.

Impreuna suntem Una. Cititi triunghiul iubirii din celalalt si lasati urmati-l cu drag.  Ce rasarit apare pe harta relatiei voastre?

Va invit in tabara de scris si rescris cupluri, vals care va fi in septembrie 2018. Mai multe gasiti pe www.frecventaom.ro