De multe ori cand unul din parteneri pleaca de Acasa ( ma refer la ratacire, indepartare cadere) cel ramas este invitat de Univers sa ramana sustinator, stalp de lumina, intelept, poarta, graitor divin, asezator, indrumator. Aceasta cadere a unui partener intr-o bucla emotionala sau intr-o valtoare sexuala poate fi tratata prin activarea rolului celest de catre celalalt spre binele cele mai inalt al intregii familii.

Altfel spus unul dintre ei se duce prea mult pe orizontala lumeasca( cazand in in iluziile materiei) iar celalalt e de dorit sa activeze hainutele ceresti cele ce tin verticala divina in asa fel incat de la Centru cel cazut sa primeasca indrumarea potrivita si sa se intoarca la Bulevardul Divin.

Crucea in sine indreapta, aseaza, glasuieste in unime, inalta.

Daca cel ramas Acasa se grabeste sa reproseze, sa judece, sa faca scandal, sa divorteze, lectiile pe aceeasi tema se vor repeta daca insa cel asezat in frecventa iubirii lucreaza cu Cerurile fara atasament intelegand rostul cel mai inalt al provocarii si predandu-se Domnului, in cele mai multe situatii, fiul ratacit se va intoarce Acasa la Treimea cuvantoare reprezentata poate de sotie si fiica/ fiu care s-au rugat pana atunci, au mers la dezlegari, s-au spovedit, au patruns versul divin al situatiei intelegand triunghiurile limitative care au stat la baza provocarii si mai ales l-au asteptat la masa unimii pe sotul cazut sau femeia risipitoare cu iubire, drag, bucurie.

Ce roluri ceresti s-au activat in cuplul vostru atunci cand celalt a ales pentru o vreme iluzia puterii sau iluzia banilor sau patima desfraului indepartandu-se partial sau total de frecventa noi?