Este un foarte bun moment de primire a rochitelor-proiecte din garderoba divina. Incercati sa nu va grabiti sa spuneti nu, atentie la tasniri, bucurii intregitoare, noi proiecte.

Omul este o cruce radianta care primeste din Ceruri( pe verticala) insight-uri, deschideri de drumuri, intelegeri, roluri ceresti pentru a le duce in materie( pe orizontala) unind versul divin cu cel lumesc in Sfant Numele Tau.

Aceste intalniri alaturi de Domnii Destinelor au loc chiar acum in aceasta perioada, noile lucrari putand atinge un an, trei, noua ani.

Deschideti-va razele sufletului si in grai divin exprimati-va iertarile fata de Sfera Mama, Sfera Tata, Sfera Copil, onorand Triunghiul. Apoi veti simti chiar in centru cum se configureaza crucea si odata cu ea Sfera care sunteti iar valsul porneste atingand Departarile.

Asa coboara misiunile noastre.

Si cand nu le onoram aceste configuratii sunt sparte, in culori inchise, plangatoare iar cand ne deschidem lor sunt radiante, vii, emitente.

Daca aveti intrebari sau chemari asezati-le in centrul Crucii, activand si Triunghiul Sfera, Spirala. Daruiti-le Inteleptilor, rugandu-i sa va indrume. Ceea ce va cobora in cupa sufletului va fi important pentru evolutia voastra, pentru pasirea noastra a tuturor in Unime.

Lasati atasamentele sa plece, nu va incrancenati sa ramaneti intr-un proiect, nu va rastogoliti pe spirala descendenta tipand la Ceruri. Multe lucruri din viata voastra vor pleca intr-un fel in acest inceput de an pentru a va dezveli alte proiecte, alte daruri, alte unitati de Sens.

E posibil sa plece o rochita veche, o pradigma, o credinta si sa simtiti ca o etapa din valsul cu un anumit proiect, s-a sfarsit. Doar o etapa.

Se deschid porti noi de aceea fiti atenti la ingerii nordului, ingerii sudului, ingerii estului, ingerii vestului. Ce va spun ei la centru?

Suntem in luna 1, sfera tata graind in noi prin idei, proiecte, tasniri de sens, configuratii noi. Daca le simtiti aproape luati-le in palme de lumina si daruiti-le iubire, caldura, unime, hranindu-le cu ajutorul Sferei Mame pana cand idea-coapta cu ajutorul Sferei Copil va deveni realitate.

In tesatura cereasca acest an 2017 se traduce astfel: divinul feminin ne invita in Templul Unimii pentru a ne recunoaste Maretia, Unicitatea, Radianta.

Poate ca ati achitat multe facturi karmice in anul 2016 si in felul acesta ati desfundat drumuri noi, poate ca doar v-ati pus intrebari si v-ati apropiat de propriile daruri, poate v-ati inteleptit, contempland.

Anul 2017 va invita dupa limpezirea pe care ati facut-o in 2016 sa va uitati la seminte noi, flori altfel, copaci minunati pe care simtiti sa-i aduceti in gradina voastra, colorand zorii acestei ciclu de 9 ani.

Si daca se desteapta in voi rochite ceresti care poarta numele de graitori divini, metaconsilieri, stalpi de lumina, deschizatori de porti, reglatori ceresti, potentatori, limpezitori, adancitori, traitori de Sens, maestrii ai trecerilor, dezvelitori, rasfoiti-le cu drag ceresc impletind chemarea cu pasirea in materie.

E posibil sa simtiti in cuplul vostru sau in noile configuratii ce tin poate de o gradinita, un business ca pleaca anumite nuante, vechile abordari, caile batatorite si vin noi intelegeri, rolul de sotie fiind inlocuit cu cel de de potentator sau in triunghi cu cel de deschizator de porti-indrumator-stalp de lumina.

Poate ca sunteti gazda unimica a unei gradinite si in acest zbor apar noi deschideri ce poarta si alte denumiri: indrumator-activator-reglator divin.

Lasati in cupa unimii sa se aseze aceste noi limpeziri, hranindu-le cu posturi, intrebari pe spirala ascendenta, bucurii, deschideri, initieri.

….

Aceasta tema o vom rasfoi mai mult la atelierul din 8 fevr. Lucrand cu triunghiurile schimbarii vom descoperi la centru, aceste rochite ceresti. Pana atunci cei care si-au propus sa participe sunt invitati sa scrie pe cate o bucatica de hartie in fiecare zi, un rol ceresc pe care l-au primit, identificat. Veniti cu aceste tasniri. Impreuna vom descoperi, glasul lor, insasi povestea.

Despre atelierul din 8 fevr gasiti mai multe pe www.frecventaom.