Nu stiu daca ati intalnit grupuri zgomotoase sau oameni cu o activitate mentala foarte puternica care isi rod unghiile sau fosti razboinici care parca se pregatesc si acum de lupta…cert este ca in astfel de situatii ca sa echilibrez balanta cosmica, imi vine sa tac.

Un fel de liniste matasoasa ma cuprinde si atunci prefer sa traduc din Bibliotecile Divine decat sa vorbesc.

Si daca mi se intampla sa fiu ghid cum au randuit Cerurile in Peru, nu este amuzant pentru cei care ma insotesc sa caute in unde, in vers divin, ca sa ma gaseasca. Insa ceea ce ma hraneste este urmatorul aspect: Cand tac scriu –meditand, cand tac scriu-calatorind, cand tac scriu-modeland reteaua planetara, cand tac scriu-ghidand.

Cam greu de inteles pentru oamenii foarte fizici insa pentru cei cu varfurile in Ceruri, starea aceasta de cupa tacuta este intregitoare.

Si recunosc m-am amuzat cand am rasfoit anumite asteptari si am descoperit ca oameni cu trairi spirituale autentice vroiau sa cotcodacesc in continuu masurand pasul cu zgomotul nu saltul cu tacerea.

Cum credeti ca, se aseaza o calatorie spirituala? In huruit de tren sau contempland?

Orice insight este mosit de tacere si orice revelatie vine in meditatie.

Ghidul care sunteti, stie….

Mai mult decat atat in puzzle-ul unei calatorii fiecare are un rol energetic si chiar daca filmul e cu sonor s-ar putea ca un anumit personaj sa fie invitat sa taca. Legea echilibrului creeaza scene aparent stranii pentru lume insa in realitatea divina pline de SENS.

Uneori prin tacere se transmit mai multe lucruri decat prin zumzaiala mai ales cand ceilalti nu vor sa primeasca anumite mesaje, nu sunt pregatiti sau sunt prea egotisti ca sa mai rasfoiasca si alte puncte din marea vedere.

Trialogurile se fac in anumite momente, cu suflete aerisite, pline de cantec, cu multa bucurie, zbor si armonie in taina recunaosterii de SINE.

A fi ghid intr-o calatorie initiatica nu inseamna sa vorbesti ci sa iti hranesti interlocutorii cu simpla ta prezenta, nu inseamna sa te infoi cu ceea ce stii ci discret sa lasi Centrul sa vorbeasca in momente-cupa, nu inseamna sa-i acaparezi pe cei asemanatori cu tine si sa le dai numai bomboanele preferate de ei, ci sa fii simplu, onest, frumos accentuand in tablou, tusele importante.

Va invit sa vorbiti cu ghidul vostru interior pentru a va reparadigma in privinta acestui aspect altfel veti face multe calatorii in exterior insa poate nici una unde sunteti CHEMATI.