Vizualizati un cerc format din triunghiuri avand la mijloc o sfera. Fiecare triunghi e o invitatie a Cerurilor sa va cresteti lumina interiora, sa aveti curajul sa faceti schimbari si astfel sa va innoiti dand putere rotii vietii care la centru va dezvaluie Darul, Maretia, Stralucirea.

Nepasind in aceste triunghiuri ale schimbarii, roata nu se invarte pentru ca nu exista combustibil divin pentru ea si nici viata voastra nu este animata de viuri, regasiri, bucurii intregitoare.

Lucrand cu triunghiurile schimbarii va recapatati puterile, darurile, frumusetea dand voie unui destin luminos sa se exprime prin voi.

Schimbarea presupune multa lumina de care roata vietii are nevoie pentru a se rostogoli cu viteza ei optima si a intregi, implini fiecare palier de expresie.

Cand privim, ne lamentam, pasim si nu pasim, vrem si nu vrem, luam o initiere si apoi masuram repede rezultatele, conditionam si  generalizam, aceasta roata nu se misca.

Lasand Cerurile sa lucreze prin voi in triunghiurile trezitoare, roata vietii se misca din ce in ce mai repede aducand la Centru, limpeziri, asezari, revarsari de sens.

In fiecare triunghi in miez se afla un dar pentru voi care isi da mana cu toate celelalate daruri dezvaluind la Centru, Maretia care Suntem, Bucuria, Frumusetea.

Rodind in viul vietii, Sfera care sunteti straluceste.

Valsand astfel si darul vostru unic, creativitatea voastra minunata incepe sa se exprime, la inceput in triunghiurile pe care le-ati onorat apoi in tot si toate, ajutandu-ma sa simtiti Indumnezeirea ca o corespondenta cu Totul si Impreuna-Una pe razele vietii.

Va astept azi la ora 19 la un atelier dedicat Flow-ului, Geniului si Triunghiurilor Unimii.