In aceasta viata ( ultima fateta a diamantului care suntem) in viu ceresc ne intalnim cu trei contracte spirituale ( sfere care se suprapun) cel pe care l-am facut cand am venit pe aceasta planeta, cel corespunzator acestui ciclu evolutiv si cel care descrie temele de viata corespunzatoare acestei vieti.

Din intalnirea lor apare reamintirea si asa coboara din memoria spirituala prin intuitie, deja vu, deja conu, recunoastere, sentiment de acasa, simpatie, te stiu, te recunosc….bucuria intalnirii dar si a reintalnirii precum si deschiderea pentru a construi cu cel ce se dezvaluie la masa unimii. Prima si a doua etapa din roata cresterii unimice( reamintirea si dezvaluirea) presupun multa limpezire si purificare pentru a accesa in chiar centrul tau, agreement-urile sufletesti sau altfel spus hartile ceresti dupa care te poti ghida in viata.

Cand esti centrat, viata te sustine ajutandu-te sa vezi dincolo de provocari si experiente temele pe care le ai de facut in aceasta etapa de crestere pentru a recunoaste darul lor si impreuna cu el pentru a urca varful de munte.

Cand esti nemultumit, atasat, plin de conditionari si asteptari, valurile nu cad as spune chiar ca devin mai puternice.

Propria ta dezvaluire, lucrarea ta in adevar te ajuta sa accesezi tinutul temelor tale, recunoscand in toti oamenii din jurul tau, pe fratii tai in roluri ceresti si lumesti, de potentatori sau armonizatori sau oameni de legatura sau maestrii ai trecerilor, roluri parca anume daltuite pentru ca melodia ta in marea orchestra cosmica sa fie auzita.

Reamintirea este legata de intruparile anterioare, de viata dintre vieti precum si de contractele spirituale facute.

E posibil sa simtiti chemarea de a ajunge intr-un loc anume si acolo sa simtiti ca vreti sa discutati doar cu un anumit om si acela sa devina partnerul vostru in valsul sferelor. Si tandra regasire va sustine sa va dezveliti unul altuia in viul unimii.

Constructia este a treia etapa si ea presupune o lucrare vie prin care familia divina se intalneste cu familia lumeasca. Ati primit pe merite de sine omul cel mai potrivit pentru evolutie insa relatia noua nu are voie sa fie pusa in raft si uitata ci e de dorit sa fie lucrata zi de zi in triunghiuri de lumina sau prin constientizari, cu initieri de lumina, rugaciuni, posturi, meditatii.

Fundatia templului cuplului este formata dintr-o filosofie de viata bazata pe iubire-intelepciune-recunostiinta, coloanele sunt construite din triunghiuri trezitoare, ascensionale, ale unimii iar acoperisul este plin de daruri, rodiri ceresti venite de pe firul aurit al timpului, dezvelite si lucrate in taina lui Acum.

Desincronizarea este o trecere de la o etapa la alta de la un anotimp interior la altul de la o credinta limitativa la una potentatoare-trezitoare. Exact cand simtiti ca va prabusiti, tesatura cereasca se activeaza dezvelindu-va noi varfuri de munti.

Nu cautati in aventuri, amantlacuri sau in triunghiuri limitative descrise de victima-calau-distant, marile intelegeri care sa va reconecteze la centrul cuplului vostru.

Ramaneti pe verticala, descoperind divinul, stralucirea perlutelor din spatele dezintegrarii.

Norii emotionali trec si odata cu ei soarele interior va reveleaza noile teme de pe harta cuplului, darurile lor, varfurile de munti.

Nu trebuie sa confundam comfortul in cuplu cu implinirea. Pentru a activa plinul, cupa interioara e de dorit sa fie curatata, limpezita, largita.

Cand ne plictisim in cuplu? Cand baltim, ne prefacem ca adancim, lancezim, inmultim dorinte, ne topim esentele in asteptari, conditionari, proiectii.

Entitatea-cuplu este un sistem viu care creste odata cu noi fiind atins de toate intelegerile, initierile, salturile noastre. Nu poate creste singura ci doar in Impreuna-Una.

Va invit sa exprimati in fiecare zi prin comportamente un triunghi de lumina vizualizand ca in centrul lui se afla, relatia voastra de cuplu.

Ce unitati de sens se aseaza practicand recunostiinta, bucuria, iubirea?

A patra etapa reconectarea prespune sa dam drumul comunicarii in unime ca de la suflet la suflet, refand puntile poate rupte la nivelul ch 2 sau la nivelul ch 5( depinde unde s-a produs desincronizarea).

Daca facem dragoste dupa ce ne-am certat dar ne-am desincronizat la niv ch 5 nu inseamna ca toate podetele s-au activat. Putem sa imbratisam , sa facem dragoste dar sa si comunicam pentru a aseza in centrul triunghiului, teme noi de cuplu dar si intelegeri frumoase.

Etapa intitulata limpezire presupune introspectie, purificare, observatie, contemplatie. post pentru a patrunde in versul divin al cuplului si a-l onora in totalitatea lui. Limpezimea sustine clarul pregatind teritoriile intelepciunii( ultima etapa din roata cresterii unimice) si desigur sfera in care sentimentul de Acasa straluceste in noi.

Intelepciunea coboara dupa fiecare prag trecut la nivelul fiecarei teme de viata aducand pasirii noastra o frumoasa radianta, o bucurie de viata si o mare revarsare de intelegere.

Intelepciunea vie nu este impietrita, orgolioasa, pretioasa ci calduroasa, iubitoare, deschisa sa impartaseasca.

Si daca am parcurs aceasta roata conlucrand cu spirala ascendenta a cuplului, am simtit in chiar propria eliberare, ceea ce suntem in adevar, fii si fiice intr-o minunata lucrare divina.

Va invit pe 18 mai la ora 18 30 sa facem impreuna roata cresterii in Unime aducand in viul fiecarei etape, exercitii, meditatii, contemplatii, lucrari ceresti transformatoare pentru entitatea-cuplu.

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis( pe langa Popa Nan). Pe cladire scrie Omniconvert.

Cat? 30 ron

Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!