Pana nu demult eram coplesiti de menitul primit, de greutatea crucii apoi ne-am activat verticalitatea descoperind cel mai inalt scop pentru care am venit, indumnezeirea, virtutile ceresti, pasiunile inaltatoare, credintele trezitoare, bucuriile unimii insasi Cerul interior. Bratele crucii s-au transformat in Graal in insasi cupa in care coboara duhul sfant aceste brate descriind coloana pomului vietii., ramurile copacului christic. Daca ne uitam la 2020 vedem omul inviat pe cruce (4) dar si patratul materiei, cubul in care apar aresturile financiare, profesionale, purificarile prin suferinta. Putem sa ne luptam cu dualitatea anul aceasta si ne ducem catre fructe cu gust dulceag-amarui venite din pomul cunoasterii binelui si raului sau putem alege pomul vietii, triunghiul cu varful in sus, unimea transformand raul si binele in aur celest.

Adam si Eva traiau candva la nivelul corpului budhic al planetei Geea intr-un ocean de bucurie, recunostiinta, iubire, liniste, puritate, armonie, intelepciune. In gradina Edenului existau doi pomi: ai cunoasterii binelui si raului de care Adam si Eva nu aveau voie sa se atinga si pomul vietii cu ale carui fructe primii oameni se puteau hrani. De ce? fructele pomului vietii se aflau deasupra binelui si raului descriind insasi varful triunghiului. Acest copac al vietii christice exprima Unimea. Cum sa ne reintoarcem la ea? Se povesteste ca un arhanghel cu o sabie stralucitoare apara gradina …….Cheia o gasim aici: ii vei lasa sa intre doar pe cei care manifesta recunostiinta, puritate, iubire ( triunghiul cu varful in sus).

Adam si Eva gustand din pomul cunoasterii binelui si raului au activat astralul inferior al Geei acea zona care in care se afla emotiile duale: fericire si nefericire, bucurie si tristele, liniste si neliniste etc. Prin cadere s-a configurat triunghiul cu varful in jos, cel care este alcatuit din corpurile dense: astral, mental, fizic. Aici ne intalnim cu conflicte, razboaie, boli, suferinte, iluzii, deznadejde, suicid. Aici personalitatea isi ca microfon ego-ul. Putem avea succes cu triunghiul cu varful in jos insa nu si implinire.

Ca sa accesam corpul cauzal al planetei corespunzator frunzelor pomului vietii putem merge la taina maslului care rescrie cauzele ce stau la baza unui conflict, divort, boala grava sau sa folosim triunghiul iertarii, pentru corpul budhic, florile pomului vietii putem activa taina spovedaniei sau mantra unimii, pentru corpul atmic, fructele pomului vietii putem da grai tainei impartasaniei si insasi valsului sferelor.

Corpul cauzal se dezvaluie metaconsilierilor, ghizilor, medicilor holisti, psihologilor receptivi, mediumurilor, geniilor luminoase. El ne arata cauzele karmice sau din viata aceasta care stau la baza unui conflict intre mama si copil sau intre subordonat si manager sau radacina unui boli, divort, neimpliniri. La nivelul corpului cauzal al planetei ne intalnim si cu salille creatiei unde se afla idei inaltatoare, inventii, ganduri marete. Planul budhic gazduieste sentimente vii, radiante, neconditionate iar atmicul faptele indumnezeite, pline de jertfa. Pana la cauzal au ajuns si geniile in lumina, la budhic sfintii iar la atmic, maestrii. Si iata cum o treime frumoasa se activeaza, sfantul-geniul-maestru descriind maretia, frumusetea, radianta copacului christic.

La nivelul triunghiului cu varful in jos sau al radacinilor, tulpinii, ramurilor putem fi brute, oameni obisnuiti, cautatori de Sens …cand se configureaza frunzele, fructele, florile, oamenii ca forte treimice in actiune se dezvaluie: armonizator-deschizator de drumuri-ghid sau potentator-asezator-maestru sau om frumos-scrib celest-canal sau initiat-maestru-lider. Si aceste treimi reveleaza in centrul lor, Calea, Adevarul, Frumusetea Copacului Christic.

Va invit sa asezati in trena acestor zile….urmatoarele intrebari: Ce roade ma cheama? Cum pot activa corpul budhic? Ce sentimente inaltatoare pot aseza in copacul christic al familiei mele? Ce fapte frumoase pot da glas valsului sferelor? Ce mi-ar placea sa radieze in pomul acestui an?

Asezati-va in fata unui jurnal spiritual…..si scrieti ce alegeri noi, inaltatoare ati vrea sa faceti anul acesta. Exemplu:

  1. Aleg sa exprim iubirea, bucuria, intelpciunea in Tot si Toate
  2. Aleg sa nu mai iau decizii sub impuls sau in norii emotiilor disonante
  3. Aleg sa postesc lunea, miercurea si vinerea
  4. Alega sa cultiv in mine pomul vietii
  5. Aleg sa fiu deschisa la ceea ce vine catre mine, cultivand discernamantul, intelepciunea, clarul
  6. Aleg sa iubesc ceea ce este asa cum este vazand varful de munte al fiecarei experiente
  7. Aleg sa traiesc smerit, discret si plina de iubire

etc

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice