Ma gandeam sa reiau o tema care intr-un fel sau altul ne atinge pe toti: timpul personal-timpul de cuplu, familial-timpul profesional. Triunghiul acesta ne poate sustine in tot si toate daca suntem prezenti, vii, conectati la momentul in care copiii nostri ne intreaba ceva sau o pasiune ne cheama si bucuriile ei ne umplu cupa interioara sau viul unui proiect profesional ne anima teritoriile interioare. Incercati sa nu scufundati timpul personal si timpul cuplu in timpul profesional pretinzand ca sunteti alaturi de copiii sau partenerul vostru insa lasandu-va furati de griji profesionale, de intrigi de daca si cu parca, de facebook, de povesti organizationale care cu siguranta pe copiii si pe partenerul vostru nu-i hranesc.

Nu este importanta cantitatea de timp petrecuta cat valoarea, prezenta, conectarea voastra.
Vizualizati acest triunghi de lumina si asezati in centrul lui, Graalul.
Incercati sa onorati fiecare latura a triunghiului( timp personal-timp familial-timp profesional) chiar daca dedicati doar 30 de minute, seara, micutilor. Corpul nostru emotional ii zgarie adeseori chiar si cand nu spunem nimic cu atat mai mult cand incepem sa barfim un coleg sau povestim despre nemultumirile de la serviciu sau ne gandim angoasati la o sarcina pe care nu am finalizat-o.

Iar cand va construiti in registrul unui pasiuni incercati sa limpeziti fiecare credinta limitativa de tipul… nu am timp, e greu sa mai ai chef seara sa pictezi, imi place sa scriu dar nu-mi vine sa ma scol noaptea, as vrea sa ma dedic mai mult pasiunilor insa nu pot din cauza familiei etc.

Voi sunteti stapanii timpului vostru. Voi alegeti cata putere sa dati bucuriei de a face hand made sau de a croseta, timpului dedicat cuplului si familiei, timpului dedicat proiectelor profesionale.

Felul in care traiti fiecare latura a acestui triunghi construieste Omul cu O mare, Implinirea, Bucuria.

Oferiti-va timp si veti simti soarele interior cum straluceste.