Inaintea unui prag vin probele destinului, teste de viata care ne aduc pe cerul interior multi nori emotionali. Desi aceste examene sunt legate de teme pe care noi le-am agreat in viata dintre vieti prin contractele de suflet sa le facem, uitam acest lucru si intram in furtuna cu partenerul sau partenera activand trinitatea inferioara formata din minte-inima-corp tragand de dreptatea noastra si dand putere doar triunghiurilor limitative formate din nemultumire-orgoliu-frustrare sau victimizare-impietrire-suparare sau dispret-neliniste-furie.

Furtuna poate dura o ora sau o viata insa rezolvarea depinde doar de varful triunghiului, divinul trinitar pe care stim sa-l accesam sau nu.

Stand la baza triunghiului plimbandu-ne intre bine si rau cu norii negri care ne mananca clarul este foarte greu sa dam la o parte ceata inimii si aburul mintii si sa ne vedem propriile teme de viata aduse la suprafata de acesti maestrii deghizati numiti emotii.

In astfel de momente intrati in post-tacere- triunghiul iertarii limpezind in voi relatia cu divinul feminin si divinul masculin din toate timpurile. Si plangeti, oftati, cascati linistind apele emotionale interioare pana cand se va activa soarele christic si din el un triunghi celest format din rabdare, iubire, intelepciune, va grai.

Continuand disputa, nu faceti decat sa subtiati sau chiar sa rupeti puntile de comunicare cu celalalt. In rezonante mallefice nu apar straluciri paradiasice.

Fiecare in felul lui sau amandoi impreuna puteti cauta frecventa Dumnezeu sau varful triunghiului. De aici apar innoirile.

In furtunile emotionale scade lumina interioara, uneori cad obiecte si se sparg, nu mai merge masina de spalat, brusc s-a oprit si lumina exterioara si toate acestea ne reveleaza ceea ce este si in interiorul nostru, zbucium, ceva s-a defectat, s-a stins un bec sau mai multe.

Trinitatea inferioara vrea dreptate, zbucium, agitatie. Ea nu stie cum sa rezolve problemele in teritoriile paciii, iubirii, intelepciunii.

Si daca nu sunteti un cuplu care sa-si doreasca sa se certe des doar pentru a face sex cu pofta si prin anticeruri atunci e important sa activati fiecare sau impreuna micuta practica spirituala in care credeti sau o trinitate superioara sa spunem iubirea-acceptarea-iertarea pentru a intelege care este cauza pentru care s-a starnit acea furtuna, ce teme individuala si teme de cuplu dau buzna in viata voastra, si cum e de dorit sa le faceti, ce daruri va aduce furtuna, ce salturi de intelegere vin catre voi.

In astfel de momente de desincronizare sau dezintegrare sau descentrare va recomand sa mergeti la un metaconsilier care nu sta in norii dvs emotionali si poate activa varful triunghiului sau sa va plimbati in natura sau sa postiti, sa va spovediti si impartasiti sau sa va jucati cu triunghiurile divine aliniind gandul-emotia-fapta la trei virtuti pe care simtiti sa le practicati, sau sa activati Graalul interior acea stare de receptivitate care va sustine sa auziti glasul cerurilor sau sa urmati cei trei pasi despre care tot am vorbit prin multe articole si ateliere, triunghiul iertariii, valsul sferelor, frecventa recunostiintei.

Nu luati decizii cu cerul interior plin de nori.

Legea polarizarii spune ca in asfel de momente cand sotul sau sotia tipa celalalt e de dorit sa taca, sa asculte, sa raspunda cu iubire. Altfel haosul va cuprinde pe amandoi si de aici pot aparea multe decizii pripite, negre, activatoare a spiralelor descendente cum ar fi din triunghiul deznadejdii-furiei-supararii iau hotararea de a-mi lua lucrurile si de a pleca de acasa.

Legea efortului indirect imi spune tot ea ca daca vreau sa primesc intelepciune-sinceritate-sustinere e de dorit sa ofer eu mai intai acest triunghi. Si uite asa incepem sa ne intrebam care este triunghiul iubirii celuilalt si cum l-am putea onora pentru ca el partenerul meu ma iubeste altfel decat poate imi doresc insa in loc sa-i cer sa se schimbe as putea sa fiu prezenta in triunghiul lui daruindu-i bucurie-blandete-rabdare si sa plantez deasemenea contient in cuplu si ceea ce mi-ar placea sa se manifeste intre noi.

Retineti…..In toate momentele de furtuna nu luati decizii. Accesati varful triunghiului adica divinul trinitar in felul vostru.

Doamne graieste tu pentru mine in sufletul sotului meu, roaga-l sa ma ierte, eu il iert si ajuta-ne ca in comunicarea noastra sa se manifeste iubirea, armonia, intelepciunea.

Desincronizarile in cuplu vin pentru a afla ceva despre noi, despre colturile noastre uitate in asa fel incat prin cunoastere de Sine, asumare de Sine, constiinta de Sine sa putem trece pragul, inteleptind versul cuplului nostru.

Mai multe vom vorbi si la atelierul din 8 august….