Singurul lucru important este sa lucrezi pentru a reveni la Centru. Desigur este greu sa vezi cum se prezinta cele doua directii centrul si periferia daca nu ai lucrat ani in sir ……poti numi aceasta capacitate, discernamat …..insa nu uita…. insusire apartine mai mult domeniului senzatiei decat intelegerii. Este ceva greu de explicat…..Aceasta abilitate se obtine prin observatie, judecata, meditatie, rugaciune dar mai ales vigilenta ….dupa fiecare experienta este important sa analizam pentru a sti unde ne aflam pe aceasta cale care duce catre centru. Daca puneti la punct acest instrument in voi, va veti putea orienta corect in toate imprejurarile vietii.

Incercati sa faceti un exercitiu simplu….deschideti ochii pentru a va indrepta spre periferie si inchideti-i apoi pentru a-i indrepta catre centrul fiintei voastre.

Atunci cand veti reusi sa atingeti acest centru in voi veti simti revarsandu-se niste curenti ce va vor aduce echilibrul, pacea, armonia si orice veti face apoi veti sti ca va apropiati de adevar.

Sursa: Omraam Aivanhov