Isabela Iorga – Yoga Trainer și Roxana Guzu – Yoga Face Trainer, te invită în weekendul 1-3 septembrie, într-un spațiu ideal, în mijlocul naturii, unde timp de 3 zile, într-o atmosferă plină de liniște și de armonie, vor împărtăși cu tine tehnici de eliberare, ajutându-te să ajungi cu bucurie, la liniște și să obții o claritate mentală. 

Indiferent dacă ești începător sau avansat, acest Retreat ți se adresează pentru că practica de Yoga, îți poate oferi o experiență valoroasă pentru dezvoltarea personală și eliberarea de stresul acumulat. 

Yoga Retreat este o oportunitate excelentă de a scăpa de stresul cotidian și de a te bucura de natură, relaxare și activități sănătoase.

Yoga și meditația au o serie de beneficii dovedite pentru sănătatea mentală și fizică, iar acest Retreat îți oferă o experiență completă pentru îmbunătățirea stării de bine.

Meditația și Yoga ajută la reducerea stresului și îți aduc o stare de liniște, de echilibru, de gestionare mai bună a emoțiilor și de a te cunoște mai bine. 

Pe de altă parte, Yoga îmbunătățește flexibilitatea, echilibrul și tonifiază corpul, contribuind astfel la un stil de viață mai sănătos. 

Exercițiile de Face Yoga, sunt o alternativă naturală la procedurile invazive, cu ajutorul cărora poți reduce tensiunea musculară din zona feței, contribuind la un aspect al pielii mai tânăr și mai tonifiat. 

Alimentația sănătoasă și nutritivă este esențială pentru menținerea unei stări de sănătate optime. Prin mâncărurile delicioase și nutritive pregătite in acest Retreat, poți experimenta beneficiile unei alimentații echilibrate, care îți susțin energia și bunăstarea generală. 

În plus, petrecerea timpului în natură și activitățile creative pe care le-am pregătit, îți pot aduce liniște și conexiune cu mediul înconjurător, oferindu‐ți o evadare binevenită din cotidian. 

Activitățile creative pregătite în acest retreat, sunt o modalitate distractivă și relaxantă de a te exprima și de a-ți relaxa mintea. 

În concluzie, Yoga Retreat este o combinație perfectă între exerciții fizice, meditație, natură și mâncare sănătoasă, care contribuie la starea ta de fericire și echilibru. 

Agenda evenimentului:

Vineri

17.00 Sosire

Ora 18 Cina de bun venit și prezentare

Sâmbăta

7.00 Ceai, cafea, fructe 

7.30 Pranayama, Yoga 

9.00 Face Yoga

9.30 Mic dejun, plimbare în natură 

12.00 Masă de prânz 

13.00 – 16.00 (plimbare natură, odihnă)

17.00 Face Yoga și yoga posturală

18.30  masă de seară 

19.30 Creative jurnaling

Duminica

7.00 ceai, cafea, fructe 

7.30 Pranayama, Yoga

9.00 Yoga Face

9.30 Mic dejun 

10.30 Visionboard

13.00 Masa de prânz

Isabela Iorga este instructor de yoga, foarte experimentată și pasionată. 

Cu peste 8 ani de experiență în predarea yoga și peste 2000 de clase predate, are cu siguranță o vastă expertiză în acest domeniu. De asemenea, este certificată  în India ca și profesor la Kranty Yoga School, are o diploma acreditata de Yoga Alliance si are peste 200 de ore de pregatire ca și instructor.  

Încă din anii de adolescență, a început să participe la cursuri de meditație Vipassana și a făcut mai multe retreaturi de meditație la Amaravati Buddhist Monastery din Anglia. Participarea la numeroasele workshopuri și festivaluri de Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Nidra Yoga, Ashtanga Yoga si Acro Yoga indică dorința sa de a-și continua dezvoltarea personală și profesională în domeniu.

Cu atât de multă experiență și cunoștințe acumulate, Isabela Iorga poate sa fie o resursă valoroasă pentru cei care doresc să învețe și să exploreze lumea yoga și a meditației.

Roxana Guzu  este Yoga Face Trainer și creatoare a conceptului de Makeup Therapy. Ea încurajează femeile să abordeze machiajul și frumusețea într-un mod holistic și terapeutic.

„Face Yoga” este o metodă naturală și inovatoare pentru reîntinerirea tenului, care implică antrenarea mușchilor faciali. Această abordare oferă o alternativă mai puțin invazivă la procedurile estetice tradiționale și contribuie la stoparea îmbătrânirii.

Cu peste 10 ani de experiență în industria media de fashion, televiziune, videoclipuri, editoriale, reclame, Roxana Guzu are o expertiză bogată și diversificată în domeniul frumuseții. Mesajul ei  „machiază-ți sufletul” sugerează că această abordare față de frumusețe este mai mult decât un simplu machiaj, ci mai degrabă o experiență interioară și o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de spirit și încrederea în sine.

Faptul că Roxana Guzu promovează o „transformare naturală în cea mai bună versiune a ta” , sugerează că ea încurajează autenticitatea și înțelegerea că fiecare persoană este frumoasă în mod unic.

Cu astfel de abordări creative și inovatoare, este cert că Roxana Guzu are un impact pozitiv în rândul femeilor care doresc să se simtă bine în propria piele și să aibă grijă de sănătatea și frumusețea lor, într-un mod natural.

Înscrierile se fac la nr. de telefon: 0766 664 965 (Roxana Guzu) 

Condiții de participare:

Early Booking, până la data de 10 august – 1000 lei

Din data de 11 august, pretul este – 1200 lei.

Scrie mi pt orice detalii 🧘‍♀️

Cu drag 🔅 Isabela Iorga

auraisabelaiorga@gmail.com