Nu este usor sa recunosti si sa urmezi Cuvantul Domnului in Tot si Toate insa este Minunat sa o faci doar predantu-i Cheile Tale interioare si rugandu-l sa-ti deschida Portile Intelegerii.

De multe ori ma uit pe hartile ceresti ale oamenilor si ii vad departe de Centru in amantlacuri sau in tipete care iti arata fara efort si in clar ca sunt pe afara, sunt departe si nu trebuie sa-si ofere decat intrebarile potrivite ca sa ajunga acolo unde e de dorit spre binele lor cel mai inalt, pentru ca bucuria de viata, dragul si implinirea sa revina.

Atunci cand urmezi triunghiurile divine ca un covor care ti se marturiseste in clarul sufletului, totul iti vorbeste.

Nu este greu sa fii responsabil daca esti Preoteasa si esti chemata de un atelier conectiv sau o calatorie spirituala sa mosesti in unime un SENS boltitor pentru noi toti. Si cu toate acestea de multe ori alegem un lucru futil, nedospitor, un hedonism fugind de misiunea pe care am agreeat-o impreuna cu ghizii nostri, spunandu-ne poate ca mai este timp, ca vom face mai tarziu….sau…

Si timp nu mai este iar darurile sunt date altcuiva unui spirit mai harnicut care se aseza mai lesne in puzzle-ul divin, fara sa comenteze deciziile din Unime, cu discernamant si bucurie urmarind firul divin, in gratie, cu smerenie si caldura.

Responsabilitate inseamna sa primesti raspuns de la Tot si sa-l urmezi, Discernamant pesupune sa cerni Divinul din lucruri iar daca ai facut toate acestea, vei vedea de pe varful muntelui Interior, Departarile.

Nu va ascundeti dupa scuze mai mici sau mai mai mari cand marile lucrari va cauta.

In adevar la Cina cea de Taina ajung doar cei harnicuti, cu mult discernamant, drag de Toate si Inaltime.

Si cum altfel? Credeti ca puteti fi si in Unime pe cai de lumina, in lucrare stralucind si in mlastina gandurilor si emotiilor, pe sub pamant…..barfind sau tipand?

Atunci cand decideti in Unime sa purtati haina de Maestru sau de Preoteasa sau de Modelator de suflete, Legile Divine, Tainele si mai ales Virtutiile va cheama sa le respectati, iubiti, imbratisati.

Fara ele nu puteti cerne divinul din provocari deci nu puteti construi din caramizi de lumina, scara care sa va duca pe varful muntelui interior.