Chiar daca ati traversat un divort sau o pierdere sau provocare inca usturatoare incercati sa va asezati in Centru si sa vedeti invataturile, darurile, varfurile de munte pe care experienta vi le-a activat. E posibil sa aveti nevoie de trei posturi, trei zile de meditatie, un trialog cu un om frumos, o initiere, un atelier conectiv.

Nu lasati situatia sa va striveasca emotional, activati cele trei aripi pe care le puteti aseza in pomul interior, multumind anului 2016.

Temele facute pe marginea unor lectii de viata poate dure se transforma de la Sine in daruri si salturi de intelegere in masura in care deschiderea voastra este reala, frumoasa, completa.

Lasati molozul emotional sa treaca imbracandu-va cu stralucirea celor trei sori.

Ce ati invatat la scoala vietii intalnindu-va cu tradarea sau cu plecarea dintr-un job sau cu moartea?

Ce s-a rotunjit in voi?

Activand triunghiul luminator prin asezarea voastra la Centru veti simti globul-dar al Anului, sferuta care in interior multa talcuire pentru voi.

Evitand aceasta reintalnire cu experienta, pomul unimii va suferi, stralucirea lui fiind mototolita de refuzul de a transforma geometria poate plina de gauri a unei experinte in sfera-cuvantoare.

In luna decembrie a fiecarui an, evaluarile ceresti sunt pline de intelepciune pentru anul care a trecut dar si aducatoare de vant luminator pentru urmatorul an.

Va puteti conecta la inteleptii acestei luni, Sf Nicolae, Isus si SarRa rugandu-i sa va ajute sa parcurgeti triunghiul descris de transformare-transmutare-transfigurare pentru a aseza constient, cu iubire si intelepciune, globurile-daruri ale acestui an in pomul interior.

Si daca nu reusiti va invit la atelierul din 19 dec, ora 18 30 pentru a rescrie impreuna acest an.

Zbor, bucurie, drag!