In scrierea conectiva, mana divina o ia inainte daltuind o scultura la care nu ai cutezat nici macar sa te gandesti. Totul vine simplu, in freamat, cu bucurie de rodire.

La fel se fac si rescrierile de Drum, cu multa blandete, smerenie si drag. Fara asteptari, proiectii, conditionari.

Atunci cand ochiul tau vrea sa vada doar un aspect din marele puzzle, sa spunem relatia cu barbatul, mana divina nu iti mai poate rescrie partitura.

Cand te predai, fluviul divin te cuprinde asemenea unor brate cosmice si intreaga ta poveste se rescrie prin tine.

Lasati-va Voii, si pasul vostru va creste pe insasi Calea pregatita dintru Inceput.

Descalecati din scenariile de viata pictate de parinti, bunici, vecini, acceptand ceea ce este asa cum este si veti simti insasi Prezenta cum rescrie prin voi, partitura vietii.

Nu lasati printesa sa dea din picioare crosetand perne si imagerii. Opriti-va, iertati, multumiti daltuiti in coloana care sunteti, recunostiinta simtind astfel cum Gratia va inunda Pasul purtandu-va pe aripile ei spre zari pe care mintea voastra nu le-a atins.

Pentru a va rescrie partitura aveti nevoie doar de lumina in condei si aceasta vine din triunghiurile trezitoare sau din reiki sau din mantrele unimii sau din insasi valsul cu Acum.

Rescrierea nu se face cu conditionari, asteptari, ofuri, lamantari, ziceri si cautari pitice, zgomote si vanzoleli.

Ea incepe exact din momentul in care nu mai tipati, in linistea sufletului cu Cerurile deschise in plinul lui Acum.

Imi place sa scriu conectiv pentru ca nu stiu ce voi primi, ce teme se vor rescrie, ce daruri se vor dezvalui, ce mesaje se vor aseza in cupa care sunt.

Sunt doar deschisa sa imbratisez ceea ce vine prin mine, cu mine in Impreuna-Una.

Imi place valsul si ma las lui….

Daca vreti sa va rescrieti partitura vietii incepeti prin a accepta, multumi si imbratisa fiecare clipa asa cum s-a asezat ea pe lantisorul vietii. Iubiti-o si ea va straluci din aproape in aproape ca un diamant.

Apoi deschideti-va aripile si lasati ca praful de stele sa va inunde zborul.

Nu virati in directiile dictate ci lasati-va bucuriei de a fi.

Rescrierile se fac de la Sine, in lumina recunoasterii de Sine si a iubirii de tot si toate.

Poate va simtiti suparat pe o imprejurare. Luati in palme de lumina ghemul si intrebati care e talcul, rostul, ce ati avut de invatat. Lasati noaptea sa va imbratiseze si la momentul potrivit situatia se va rescrie, miezul de lumina al povestii desfacandu-se ca un tort energetic in insasi cupa care sunteti.

Daca mentineti norul sau il cresteti judecand, rescrierea nu este posibila. Ramaneti in vechea partitura alegand sa va agatati de o poveste care s-a petrecut in anumite gradini ale intelegerii insa Acum cu lanterna iubirii, puteti merge mai departe.

Rescrierile se fac doar in lumina, cu lumina daltuind. Si da, constientizarea care inseamna sa aduci in lumina constientiei, o tema si sa o lucrezi este tot rescriere. Insa intotdeauna fiti atenti la motivul pentru care faceti rescrierea.

E pentru a va marita sau pentru a avea mai multi bani?

Atunci rescrierea nu functioneaza.

Cand activati cel mai inalt scop, indumnezeirea si obiectivele asociate care se desprind din el,

Sa cultiv iubirea de tot si toate

Sa exprim blandete

Sa fiu Bucurie

Cand dati valoare, nucleelor de mai sus…iubire, blandete, bucurie si va insotiti cu credinte trezitoare si deschideri intregitoare, Rescrierea se face de la Sine pe Coloana cereasca pe care ai Trezit-o in Tine.

Rescrierea nu se face pe aratura, cand esti departe si naclait de ganduri si emotii pitice, acoperit de ele, duhnind.

La Centru se face Rescrierea, in bucuria Cerurilor, stralucind.