Era sambata spre duminica. Ma sculasem cu un vis dragalas, luminos si fosnitor.
Participam la un curs cu instructori ceresti si fiecare Om isi arata in lumina aurie, picioarele, insasi Pasirea. Cand au ajuns la mine am auzit in clar, tu stii sa rescrii fapta, a ta si a celorlalti.
M-am amuzat cand am deschis ochii insa mesajul a revenit pe parcursul zilei in trei sfere luminice anuntand cele trei contracte spirituale dintru Inceput, contractul corespunzator acestui ciclu evolutiv si cel asociat acestei vieti. In centru erau neinvatatele dar si darurile… atinse de al patrulea cerc de lumina situat deasupra celor trei. Prin cel patru se facea recrirerea cu lumina in Graalul Dezvelirii, Impartasirii, Unimii.

Am zambit si am mers mai departe la cursul intitulat Tronul lui Dmnezeu pastrand in structuri, limpezirea. Cand am ajuns la Fericiri dupa ce toate Cheile( ale Tatalui, Fiului, SF Duh) au activat cele trei sfere si insasi Centrul, am simtit ca al Patrulea Cerc s-a largit cuprinzand Umanitatea si Omul ca niste brate de flori lumininice. Un rau de culori diafanizate curgea atingand contractele, limpezind pasirea, curatand ochiul timpului, dezvelind.

De undeva nu stiu de unde au aparut luminatorii ca niste torte frumoase si fara grai pe fiecare atingandu-l cu cate o raurire il indemna sa caute, sa descopere cauza sa o cearna in suflet apoi in salt viu sa se intoarca Acasa pastrand in sita timpului, Darul. Luminatorii stateau langa fiecare Om pana cand fapta devenea curata si chipul christic atingea Totul.
Din cand in cand unii se mai intorceau la durere intorcand filele timpului. Atunci luminatorul revenea aratandu-i pe marama, viurile il invita la cina din taina unimii si la nunta cosmica dezvelindu-i marea bucurie de a fi Om si Fiu a lui Dumnezeu. Pasirea devenea mai usoara, graiul incepea sa straluceasca si razele sufletului se develeau frumos, calduros, minunat.

Cand fapta era grea si apasarea nu permitea limpezirea mai multe suflete desemnate de luminator se intorceau pentru a rescrie versul prin rugaciune, lucrare de lumina, meditatie sustinand Omul astfel ca intreaga simfonie sa atinga Totul, glasul-lor-ruga inundand Timpul dezvelind in ochiul trezit voia Cerurilor.

In cernerea faptelor urmarind glasul unimii am simtit cum fiecare cuvant se intoarcea Acasa, fiecare pas, fiecare actiune, toate atinse de razele Graalului, viul Crucii, insasi Bucuria.
…………….

Va invit la rescriere in trena acestui Solstitiu alaturi de cateva triunghiuri radiante Melchisedec, Mihail, Metatron, SarRa-Maria Mgdalena-Maica, Solomon, regina din Saba-Menelik si alte graimi ceresti care ni se vor alatura in lucrare.

Unde? Marketizator, et 3, Grozavesti, Regie 6B

Cat? 30 lei

Inscrierea se face pe frecventaom@gmail.com

In pregatirea pentru acest atelier va invit sa lasati trei daruri: mamei, tatalui, copilului.

Bucurie sa va fie pasul si Impreuna-Una!