Relatia noastra reprezinta o a treia entitate, un chip cu istorie ce poate fi limpezit in orice triunghi de virtuti. Chiar daca am fost casatoriti cu sotul sau sotia noastra de mai multe ori in alte vieti si nori vechi de tradare sau de ura sau de suparare se intorc, ei trec atinsi de soarele christic din interiorul nostru.

Fiecare dintre noi este o scanteiuta insotita de o forta treimica iar relatia noastra prin taina casatoriei primeste la randul ei o trinitate sau mai multe care sa-i lumineze chipul.

Uneori este greu sa vedem in furtuna ce platim din alte vieti, insa e intelept sa nu va grabiti ci sa practicati pe ploaie, vant, tunete ( in cuplu) iubirea, armonia, intelepciunea sau alt triunghi care va cheama invitand norii vechi sau norii noi sa plece.

Exista o zestre a cuplului care corespunde meritelor noastre din alte vieti si care dupa ceva timp se poate termina sau poate creste in lumina treziei.

Nu asteptati sa ramaneti in primavara cuplului. Explorati toate anotimpurile interioare cultivand un triunghi de virtuti sau postul-rugaciunea-spovedania sau mediatia-spirala intrebarilor-contemplatia sau tacerea-postul-trialogul sau reiki-ul-rugaciunea-plimbarile in natura sau retragerea-acceptarea a ceea ce este asa cum este-iubirea de tot si toate sau postul-valsul cu triunghiurile-scrisul conectiv sau alte instrumente/ tehnici/ deschideri de sens care va cheama.

Ramanand la baza triunghiului in dialogul surzilor cu asteptari, resentimente si multe bile negre, suferintele se vor intoarce.

Doar mergand la varful triunghiului cu treimea de drept, lucrand in divinul din noi, chipul cuplului va straluci.

Uitati-va la verighetele voastre….Sunt jumatati de cerc ceea ce purtati sau cercuri? Ele poarta chipul sferutei care sunteti.

Si daca sunteti o sfera in potential inseamna ca si in cuplu sunteti invitat/a sa activati intregimea, intregul tort, maretia.

Si cum putem fi un intreg si nu o jumatate? Un intreg in vals cu un alt intreg?

Atunci cand cultivam triunghiul format sa spunem din  intelepciune, iubire pace, chipul christic radiaza si odata cu el bucati din sufletul nostru se intorc acasa din experiente dureroase ce tin de alte vieti dar si din suferinte din aceasta viata.  Triunghiul reface sufletul aducand intregimea permitand valsul sferelor sa se faca.

Ne este usor sa-l vedem pe celalalt ciopartit. Insa el sau ea sunt oglinda noastra.

Privind in interior cum este chipul pe care il vedem?

In lumina rabdarii, iubirii, blandetii sau intr-un alt triunghi luminator putem spala si relatia noastra cu noi si relatia noastra cu toti ceilalti.

Si christicizand-o vom simti valsul sferelor in orice flow, trialog, bucurie inaltatoare, descoperire, pasire in Unime, initiere, dar, frumusete a lui Acum.

Cand actionam din intregimea noastra totul e perfect, intreg, frumos, radiant. Cand ne pierdem bucati de suflet in patimi, barfe, aventuri ramanand jumatati sau sferturi e firesc sa ni se para toate, mici, urate, sfartecate exact dupa chipul nostru.

Intregul care suntem ne este amintit de verigheta dar si de toate momentele in care am simtit soarele interior si sferuta care suntem.

Cautati si veti afla-Bateti si vi se va deschide-Cereti si vi se va da.

Chipul unimic ne cheama prin treimea de drept, activarea lui aducand aceea implinire dupa care tanjim cu totii aceea realizare ce vine din fuziunea manifestului cu potentialul.

Indrazniti.Adevaratul vals presupune sa pasim imbracati cu multe triunghiuri de virtuti care ne reveleaza, la centru, Acasa….Unimea.