Intalnesc oameni minunati care adopta copii si intr-un fel paradisiac, apar si copiii naturali sau cornul abundetei le atinge toate planurile sau ei incep sa straluceasca atat de frumos  incat esti patruns de freamatul lor, decizia pe care au luat-o, insasi aripile.

Reglatorii divini sunt atat faptele frumoase prin care se inchid cercurile de teme restante ale noastre si ale parintilor vostri cat si anumite patrunderi spirituale care devin alegeri inaltatoare.

Uneori baltim in fel si fel de repetitii neplacute sau ne simtim coplesiti de bucla in care ne aflam, sau pur si simplu ne percepem ca fiind striviti de provocari.  Incercati sa va opriti si sa lasati tasnirea sa va dezvaluie Drumul.

Si da-ul care vine….ca o raza de soare incalzindu-va intelegerea este ochiul divin care s-a deschis in voi.

Urmarind povestea voastra veti vedea unde s-a facut nodul…Deasemenea stand linistiti si cautand pe cerurile interioare, directia….o veti afla desfasurand simplu sufletul ca o carte a iubirii, regasirii, dezvelirii.

Reglatorii divini pot fi: taina casatoriei, adoptiile, trialogurile urmate de alegeri frumoase, initierile traite, patrunse, impletite cu o noua viata, renuntarea smerita, blanda, iubitoare, calatoriile initiatice dospite, voluntariatele facute cu multa iubire, dezlegarile, nasitul, scrisul in Unime si orice dar pe care il cresti fara conditii, daruirea, cultivarea triunghiulor divine, iubirea de tot si toate.

Cand va atige nodul si plasa va sufoca…. impletiti-va cu fluviul divin. Curgerea va dezlega,  alegerea voastra va daltui Calea.

Reglatorii divini sunt chemari onorate, daruri inaltate la Ceruri, sacrificii facute cu iubire, intelegeri impletite cu viata.

In taina lui Acum ei vindeca si limpezesc trecutul, aducand in prezent bucuria stralucirii.