Daca ar fi sa privesti doi oameni casatoriti doar cu ochii sufletului ei arata ca doua oua fluidice la nivelul fiecarei chakre fiind punti de comunicare subtiri, puternice sau rupte.

Atunci cand se face taina casatoriei in triunghiul descris de el, ea si sfanta Trinitate, relatia in potential o sfera primeste dupa chipul christic, trei pastori, trei sfinti, trei ingeri ca protectori si sustinatori ai evolutiei acelui cuplu. Deschideti-va cupa interioara pentru a afla rasfoind cartea vietii care sunt stalpii vostri de lumina. Ii puteti gasi si in calendarul ortodox in chiar luna in care v-ati cununat.

Cand apar desicronizarile in cuplu incercati sa mergeti la varful triunghiului ( Sfanta Trinitate) rugand pastorii vostri invizibili sa va sustina in refacerea puntilor acolo unde s-au rupt sau subtiat. Nu lasati sa creasca prapastia creata poate de orgoliu-suparare-neacceptare sau tristete-resemenare-neiertare sau impietrire-indepartare-neimpacare sau furie-nemultumire-neiubire sau neincredere-frica-evitare sau dreptatea e la mine-manie-nerabdare. Toate aceste triunghiuri limitative pot fi transformate in iubire-acceptare-iertare crescand lumina in cupa interioara prin rugaciune, meditatie, contemplatie, valsul sferelor, post, calea triunghiului, conectare.

Atunci cand apare o rezonanta malefica si dialogul nu se transforma in trialog ci in monolog cu tipat sau of, opriti-va respirati si retrageti-va un pic activand frecventa Dumnezeu sau varful Triunghiului. Nu va intoarceti la tema care a deschis in voi o emotie disonanta din viata aceasta sau din alte vieti decat dupa ce ati simtit un triunghi de lumina vibrand: iubire-blandete-caldura sau acceptare-bucurie-rabdare sau intelepciune-clar-discernamant. Si daca nu a aparut continuati rugaciunea, imbratisatul copacilor, postul sau alte lucruri care va apropie de Cerurile interioare. In vers divin, triunghiul dupa care suntem facuti cu totii, va glasui sustinandu-va urcarea catre varful de munte al cuplului.

In viul lui cele doua oua fluidice cu punti de comunicare la nivelul fiecarei chakre, se reface, se transforma, oul se sparge si sferele se reveleaza …..un tandru vals aparand pe o tema sau alta dupa cum cuplul isi dezvaluie internalizarile, darurile, salturile de intelegere.

Chiar daca desincronizarea dureaza o zi intreaga in apus in bucuria unui triunghi format din virtuti sau din initieri, mergeti imbratisati-l pe partener, mangaiati-va, deslusiti ce aveti de invatat impreuna dintr-o anumita provocare, bucurati-va pentru ce ati descoperit, cereti-va iertare unul de la altul, rugati-va impreuna, multumiti, vorbiti despre triunghiul iubirii in care celalalt ati vrea sa fie prezent. Nu folositi reprosurile, critica, etichetele negative expresii de tipul nu-mi pasa, tu nu stii, ai ramas la fel, nu ma atinge ce-mi spui, esti intotdeauna critic, m-am saturat, e groaznic, nu mai am incredere in tine, ma dezamagesti, ma faci sa ma simt mic/a etc

Pastrati frecventa recunostiintei punand lumina interioara doar pe ceea ce este minunat in acea situatie. Priviti chipul divin al celuilalt, cristiticizati relatia. Ce se aseaza in Graalul interior?

Muntele schimbarii poate fi urcat foarte usor cu fiecare triunghi de virtuti sau intelegeri pe care il descoperim in spatele unei provocari.

In fiecare clipa putem alege sa accesam spirala descendenta cu furie-nemultumire-neacceptare rupand puntile cu celalalt sau putem sa continuam drumul rotunjind fiecare pas, luminand fiecare colt, privind doar la varfurile relatiei, rodirile ei.

Nu va asteptati ca provocarile sa dispara. Ele sunt rezultate ale unor triunghiuri limitative prezente in voi de multe vieti. Nu acest lucru e de dorit sa-l cerem de la Ceruri, sa nu mai avem furtuni ca sa ne putem lafai in fotoliul confortului.

Daca simtiti sa accesati triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide-cere si ti se va da, rugati divinul trinitar sa va daruiasca blandete-iubire-iertare sau bucurie-caldura-acceptare sau rabdare-discernamant-intelepciune sau pace-putere interioara-empatie ca sa puteti trece prin ploile vietii frumos transformand lacrimile in sori interiori.

Urcand muntele interior veti descoperi in chiar valsul cu micutele sau marile intelegeri si alte forme de invatare in cuplu: invatarea in somn ( pentru aceasta e de dorit sa dormiti impreuna si sa meditati sau sa va rugati impreuna apoi sa cereti de la ghizii vostri sa calatoriti in templul iubirii sau in templul intelepciunii sau in templul bucuriei), invatarea prin cultivarea darurilor ( scris conectiv, imbratisam copacii impreuna, calatorii spirituale, gatim impreuna etc) invatarea in flow ( in orice pasiune care ne uneste cu Cerurile apare valsul sferelor, fuziunea cu divinul, starea de unime in care capatam rapid un insight, un evrika, o rezolvare de problema), invatarea prin trialog ( el-ea-marea sfera centrala) invatarea in triunghiul descris de post-spovedanie-impartasanie sau in orice triunghi de virtuti tradus in ganduri, sentimente inaltatoare, fapte unimice, invatarea prin a dezveli-a impartasi-a multumi Cerurilor.

Sunt multe forme de invatare, ele va vor fi revelate pe masura ce pianul interior al unuia ( chakra 1 e do, chakra 2 e re….si tot asa) se va acorda la harpa celuilalt fara pretentii, asteptari, conditionari.

Cand va asezati in pat seara pe umarul celuilalt spuneti in gand: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Unime, Dumnezeu-Una sau Sfanta Treime, Protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamatul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie sau Suntem Una cu Iubirea, Bucuria, Intelepciunea, Suntem Tot ceea ce Suntem, Noi suntem.

Deasemenea in masura in care aveti initieri pe lumina vizualizati relatia cu celalalt ca triunghi, sfera, planta, cupa etc si curatiti-o astfel: te curat si te dezleg de legaturi, facaturi, etichete, ganduri si emotii disonante, proiectii negative, de tot ce am creat cu voie si fara voie Acum si Altadata la nivel de relatie, te botez cu lumina, te deschid catre iubire, bucurie, unime, suntem una cu iubirea, bucuria, unimea, suntem Acasa si Impreuna-Una.

In masura in care simtiti ca sufletul va este sfasiat de o neiertare fata de partenerul vostru dati drumul astfel glasului interior: X iarta-ma, X te iert, Sfanta Trinitate vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Suntem Una cu Iertarea.

Nu disperati si nici nu aruncati cu etichete negative in celalalt sau in relatie. Intrand in triunghiul descris de victima-calau-distant invatarea divina inceteaza, puntile dintre voi se subtiaza sau se rup, apare suferinta interioara si apoi cea fizica.

In asumare cu intelepciune-iertare-iubire sau in orice alt triunghi format din virtuti, norii pleaca dand voie soarelui christic sa straluceasca la nivelul relatiei voastre dar si in voi.

Nu va cantonati in ceea ce va spune psihologia clasica sau trendul ca dragostea dureaza 3 ani, ca relatia se diluaza in timp etc. In triunghiurile unimii orice relatie se poate innoi, creste, rotunji in orice anotimp chiar si dupa 50 de ani. Pastrati credinta vie ca aveti un munte radiant de urcat si ca micile paduri in care intrati si dragalasele animalute cu care va intalniti sunt doar chipurile devenirii voastre. Ne intalnim cu vulpea exterioara pentru ca mai avem siretenie in interior sau cu iepurele pentru ca ne este frica s.a.

Insa muntele nu va lasa…. el este triunghiul divin, maestrul, calauza interioara care va duce cat mai aproape de varful vostru interior de unde puteti face valsul cu toate sferele-virtuti atingand valea si pe ceilalti cu multa radianta, intelepciune, bucurie in Unime.

In adevar exista o singura familie divina cu mai multe brate-cupluri. Aceasta este intoarcerea Acasa, la mama divina, la tatal cosmic, la fiul ceresc si fiica radianta, recunoscand Triunghiul, fuzionand cu Totul-Una, dand glas Patriei Ceresti aici si pretutindeni in Univers.

…..

Va invit pe 9 noiembrie la un atelier care dedicat omului, cuplurilor, familiei ceresti. Am ales sa fac mai multe prezentari pentru acelasi atelier dezvaluind si alte fatete ale acestui ‘venit in Gratie’, Diamant.

Unde se va tine atelierul?
Pe strada Ronda nr 8 bis
Cand?9 nov, ora 18 30
Inscrieri pe:frecventaom@gmail.com

Iubire, clar, intelepciune! Trinitatea din mine saluta trinitatea din voi!

P.S. Venind la atelier as vrea sa notati pe trei bucatele de hartie o credinta trezitoare legata de cuplul vostru, un dor, triunghiul iubirii care va anima in aceasta etapa.
Le puteti scrie si la inceputul atelierului.

Vom da lumina in Impreuna-Una ( acestor tasniri de Sens) asezandu-le in fundatia noului cuplu ( chiar daca el are 20 sau 30 de ani) dar si la nivelul egregorului cuplurilor de pe aceasta planeta. In limpezirea chipului unui parteneriat frumos si autentic, dorurile chemarile, pasiunile comune, triunghiurile pe care le activam, a impartasi, increderea-iubirea-iertarea ne sustin ca prieteni ceresti sa intram in templul familiei divine si sa ne bucuram de Implinire pe toate planurile vietii.